piątek, 30 września 2022
Najnowsze: Kurs 50.00 na wygraną Man City lub Man Utd

Opinie o BETFAN

Najnowsze opinie o legalnym polskim bukmacherze BETFAN| Aktualizacja: 09.2022

Spis treści
Rozwiń
  1. BETFAN opinie
    1. Bezpieczeństwo gry i licencja MF
    2. Dla kogo bukmacher BETFAN?
    3. Czy warto założyć konto w BETFAN?
  2. Opinie typerów - bonus na start w BETFAN
    1. Opinie graczy o pakiecie powitalnym - przykłady
  3. Opinie BETFAN - promocje dla stałych klientów
    1. Opinie o promocjach za regularnie typowanie - przykłady
    2. Czy warto grać w BETFAN? Oceny typerów
  4. Opinie o kursach w BETFAN
    1. Jak gracze oceniają kursy od BETFAN?
  5. Opinie o kodzie promocyjnym do BETFAN
  6. Opinie o ofercie BETFAN
  7. FAQ: sekcja pytań i odpowiedzi

Poniżej znajdziecie między innymi ciekawe i przydatne opinie o kursach bukmacherskich w BETFAN, internetowej ofercie sportowej na aplikację mobilną i stronę internetową oraz o promocjach tymczasowych i okazjonalnych. Pod lupę i ocenę wzięliśmy również ekskluzywny bonus na start BETFAN dla nowych klientów, o maksymalnej wartości 1660 zł, z naszym kodem promocyjnym LEGALSPORT.

Opinie o bukmacherze
Bukmacher
Kursy Bardzo dobre - ocena 8.5/10.00
Oferta zakładów Świetna - ocena 9.5/10.00
Aplikacja i strona Bardzo dobre - ocena 8.7/10.00
Bonusy Bardzo dobre - ocena 9.0/10.00
Sprawdź bukmachera BETFAN

Oczywiście zakłady bukmacherskie BETFAN są znaną w Polsce marką, która dysponuje tylko krajowym kapitałem. Jeśli stawialiście do tej pory zakłady u innych legalnych operatorów online, to koniecznie musicie sprawdzić na własnej skórze, jakim bukmacherem jest BETFAN. Jesteśmy pewni, że ten buk mile Was zaskoczy i zostaniecie w nim na dłużej. A teraz do rzeczy - jakie opinie ma BETFAN? Czy jest to legitny bukmacher? Serdecznie do lektury!

BETFAN opinie

BETFAN opinie - dlaczego warto założyć konto u tego buka?

Bezpieczny bukmacher BETFAN Polska, który posiada wszystkie potrzebne licencje Ministerstwa Finansów, prezentuje się na tle legalnej konkurencji bardzo dobrze. Dlatego też w ogóle nie dziwi nas fakt, że ten buk zbiera od graczy świetne opinie czy rekomendacje.

Średnia ocena tego bukmachera to 9,5 w 10-stopniowej skali. Ostateczną ocenę podbijają m.in. przede wszystkim wysokie kursy bukmacherskie, a także świetna aplikacja mobilna, która pozwala szybko betować pewniaki.

Bezpieczeństwo gry i licencja MF

Obstawiający, którzy regularnie puszczają za pośrednictwem strony internetowej kupony sportowe typu AKO, SYSTEM lub SOLO, w pierwszej kolejności chwalą w BETFAN mega profesjonalne podejście do klienta, cykliczny rozwój na płaszczyznach bukmacherskich (na przykład nowe super promocje bukmacherskie) oraz bezpieczeństwo wpłat i wypłat, które realizowane są bez opóźnień.

Jest ono gwarantowane przez Ministerstwo Finansów, które przez cały czas monitoruje działalność BETFAN, która musi być zgodna z licencją. Co ciekawe, obstawiający bardzo często chwalą tego bukmachera za sprawne przyjmowanie depozytów. Szeroki wachlarz możliwości pozwala graczowi bardzo szybko zrealizować przelew i tym samym bez przeszkód odebrać na przykład mega promocje z boostem kursowym 50.00 czy 100.00. 

Zakłady bukmacherskie BETFAN

Bukmacher BETFAN zbiera od graczy fantastyczne opinie i rekomendacje
Obstawiający chwalą mega ofertę czy wysokie kursy, ale też aplikację mobilną

Zakładam nowe konto online w BETFAN

I na koniec musimy zaznaczyć, że internetowy bukmacher BETFAN obecnie nie prowadzi swoich usług w punktach stacjonarnych. Dla niektórych obstawiających może być to drobna wada, ale mimo wszystko większość typerów nie zwraca na to szczególnej uwagi - dzieje się tak, albowiem 100% kuponów tacy gracze puszczają przez internet. Kto może założyć nowe, internetowe i oczywiście w pełni bezpłatne konto do gry w BETFAN Zakłady Bukmacherskie? Czy BETFAN jest Legit?

Dla kogo bukmacher BETFAN?

Wiarygodny operator zakładów sportowych BETFAN nie wprowadził w tym aspekcie żadnych ograniczeń czy warunków. To oznacza, że nowy profil na stronie lub apce u tego operatora mogą założyć nie tylko doświadczeni typujący, ale również i początkujący gracze, którzy nie mają jeszcze konta do betowania. Brak profilu gracza na stronie to jedyny wymóg przy darmowej rejestracji. Jeśli założycie konto z naszym kodem LEGALSPORT, to wówczas możecie liczyć na vipowski pakiet powitalny, w skład którego wchodzą: cashback 600 zł, freebet 60 zł oraz 100% do 2. depozytu 1000 zł. W sumie na konto może trafić 1660 zł.

Czy warto założyć konto w BETFAN?

Zdecydowanie tak. Opinie graczy jednoznacznie wskazują na to, że bukmacher BETFAN jest godny zaufania. Oprócz spoko recenzji, bukmacher wyróżnia się ponadto innowacyjnymi nowościami, do grona których zaliczyć można na przykład My BET, czyli zakłady na życzenie, czy też bogatą ofertę na piłkę nożną: zakładam konto w BETFAN

Opinie typerów - bonus na start w BETFAN

BETFAN Zakłady Bukmacherskie to jeden z najnowocześniejszych internetowych bukmacherów na polskim rynku zakładów sportowych, który bardzo dba o cykliczny rozwój swoich vipowskich promocji bukmacherskich z naszym afiliacyjnym kodem promocyjnym LEGALSPORT. Świetna renoma i innowacyjność bonusów, które można znaleźć na oficjalnej stronie internetowej BETFAN, bardzo szybko została zauważona przez fanów bukmacherki.

Kod promocyjny do bukmachera BETFAN. Jakie ma opinie?

W efekcie polscy typerzy coraz częściej wpisują w swoje wyszukiwarki internetowe frazę "Betfan bonusy opinie" i tym samym szukają opinii o jakości bonusów w BETFAN Polska. W związku z tym zadecydowaliśmy, że wykonamy za Was najcięższą pracę i przeszukamy za Was cały internet w poszukiwaniu najciekawszych i najtrafniejszych opinii oraz rekomendacji o bonusach u tego bukmachera. Wszystkie najlepsze i najbardziej merytoryczne spostrzeżenia i oceny o promocjach powitalnych w BETFAN zebraliśmy poniżej. Aktualizacja opinii: wrzesień 2022.

Opinie graczy o pakiecie powitalnym - przykłady

Typerzy lubią innowacyjność i niestandardowe podejście do ekskluzywnych promocji na start dla nowych klientów. Gracze cenią operatorów zakładów bukmacherskich za chęć rozwoju, stąd pozytywne opinie o bonusie powitalnym w BETFAN, który obecnie wynosi w max. wariancie 1660 zł. Poniżej możecie zaznajomić się z przykładowymi recenzjami typerów, dotyczącymi pakietu premii powitalnych.

- Wszyscy czekają na zagranicznych bukmacherów, a ja tam wierzę w Betfana. Coś czułem, że będzie wypasiony i faktycznie tak jest. Przede wszystkim polecam tego buka ze względu na apkę mobilną. No i dwa zdania trzeba napisać o bonusie dla nowych, bo on to i mnie zaskoczył :D Ponad 1660 zł, to naprawdę spoko opcja. I do tego jeszcze opcjonalne freebety na koncie dla regularnych typerków! Wystarczy tylko dobrze zaplanować strategię obrotu bonusem. Ciśnijcie 2-drogowe typy na lekkich kuponach AKO i powinno być dobrze – opinia dodana przez typera Mietek88.

- Jak popatrzymy na czyste liczby, to kasa za bonus robi wrażenie i to ogromne. I za to brawa dla Betfana! Oczywiście jest to bonus rozbudowany i wypłacić od razu nie można kasy na konto, ale gdyby tak było, to bukmacher od razu by splajtował, więc wiecie. Mimo wszystko bonus ogarnięty został z głową. Warunki są, to oczywiste, ale wcale nie są trudne do ogarnięcia. Wystarczy być w miarę ogarniętym graczem i wszystko sobie można poukładać. Tym bardziej że jest wiele elementów: powitalny zakład bez ryzyka 600 zł + freebet 60 zł + bonus 100% od drugiego depozytu do 1000 zł. Można sobie wszystko przeanalizować i ma się sporo szans na mega zysk – opinia dodana przez typera PelezPL.

Dlaczego warto założyć konto u bukmachera BETFAN?

- Założyłem konto przez neta z waszym kodem w 60 sekund, a kilka chwil później ogarnąłem swój pierwszy depozyt, za który otrzymałem bonus. Suupper! Chyba tak sprawnej obsługi, to dawno nie miałem. Czytałem regulamin promocji i wydawało mi się, że jak dają sporo kasy, to od razu będzie lipa. A tutaj zaskoczenie, bo dzielą na etapy i dają więcej szans na wygraną. Przy wypłacie kasy na saldo depozytowe nie ma problemów. Jak porządna kwota przechodzi do wypłaty, to aż serce szybciej bije. Polecam każdemu, bo przeżycie niesamowite – opinia dodana przez JaneDoe.

- Do Betfana przeszedłem z eToto i tak naprawdę nie żałuję. Przyciągnęła mnie promka dla nowych z boostem na REWELACYJNYCH warunkach. Bez kitu, odwalili kawał dobrej roboty z tym. Oczywiście odebrałem maksymalny bonus 1660 zł. Teraz trzeba go przeznaczyć na piłeczkę, może coś uda się wygrać. Trzymajcie kciuki :)  – opinia dodana przez FabioBrazil.

Opinie BETFAN - promocje dla stałych klientów

Promocje tymczasowe oraz bonusy okazjonalne organizowane przez BETFAN Zakłady Bukmacherskie cieszą się wśród graczy sporą popularnością, albowiem buk na równi traktuje wszystkich obstawiających, oferując dla wszystkich takie same promki. Typerzy bardzo często korzystają z dodatkowych bonusów specjalnych, szczególnie tych oferowanych w sposób odnawialny, i dzięki temu wygrywają ekstra kasę za kupony bukmacherskie online.

BETFAN ma najlepsze bonusy i promocje w Polsce!  Skorzystaj z boostów kursowych oraz premii odnawialnychAktualny kod do promocji to hasło: LEGALSPORT

BETFAN ma najlepsze bonusy i promocje w Polsce!  
Skorzystaj z boostów kursowych oraz premii odnawialnych
Aktualny kod do promocji to hasło: LEGALSPORT

STAWIAM w

I tutaj możemy wyróżnić freebety, które na stałe weszły do oferty promocyjnej tego buka. Opcji w zakładach bukmacherskich BETFAN na grę za bonus jest mnóstwo, tak więc bez przedłużania oddajemy głos typerom. Jakie opinie mają promocje BETFAN? Czy warto rejestrować konto u tego buka pod odbieranie promocji?

Opinie o promocjach za regularnie typowanie - przykłady

Co ciekawe, w BETFAN można zgarnąć nie tylko cashbacki, czyli zakłady bez ryzyka przegranej własnych środków, czy freebety, ale również okazjonalne promocje ułatwiające grę i wzbogacające saldo depozytowe. Korzystanie z promocji okazjonalnych i regularnych warto wspomóc bonusem na start o maksymalnej wartości 1660 zł z naszym kodem promocyjnym LEGALSPORT.

- Skusiła mnie promka na boost kursowy. Rozwaliło mnie to, bo puściłem sobie pewniaka z kursem 50.00! Valuebet jak nic, ale to było na start. Teraz siedzę i korzystam regularnie z freebetów za mały depozyt, które Betfan dodaje z okazji super ciekawych imprez sportowych. Od czasu do czasu skorzystam też z cashbacków na karcianki, które mocno mi się spodobały. Fajnie, że coś takiego zrobili, bo fajnie się gra dzięki temu – opinia dodana przez StillKarol.

- Gram w Betfan przede wszystkim ze względu na promocje na piłkę nożną i koszykówkę. No i czasami e-sport w promocji jest super. Jak ktoś nie stawiał, to koniecznie musi, tym bardziej jak sam gra na PS5 czy komputerze. Plus do tego karcianki i sporty wirtualne, gdzie lubię stawiać futbol, więc gra w promocji jest przyjemna. Już 10 moich kupli przerzuciło się na Betfana – opinia dodana przez Henryk. 

- Świetny jest ten bonus z boostem w Betfanie. Można sobie coś w końcu wygrać na tej bukmacherce. Gram dopiero od niedawna na stronce Betfanka, więc dużo nie mogę powiedzieć. Jedyne co jest dla mnie pewne w tym momencie, to to, że robią świetną robotę i stale się rozwijają. A to jest ważne, bo non-stop wlatują nowe promocje czy bonusy. Ogólnie bonusy Betfan są spoko – opinia dodana przez RobotMick.

Czy warto grać w BETFAN? Oceny typerów

Zdajemy sobie bardzo dobrze sprawę z tego, że oceny innych typerów są dla Was bardzo ważne i to one bardzo często decydują o tym, czy założycie nowe, darmowe konto online u bukmachera, czy też nie. Dlatego też poniżej przygotowaliśmy specjalnie dla Was małą tabelkę uwzględniającą średnie oceny, jakie typerzy wystawili bonusom tymczasowym oraz okazjonalnym od BETFAN.

Promocje w BETFAN - ocena typerów
Miesiąc Średnia miesięczna ocena promocji
Styczeń 9.4/10
Luty 9.5/10 
Marzec 8.9/10 
Kwiecień 9.5/10 
Maj 9.8/10 
Czerwiec 9.0/10 
Lipiec 9.0/10 
Sierpień 8.9/10 
Wrzesień 9.3/10 
Październik 9.7/10 
Listopad  9.1/10 
Grudzień  9.2/10 

Jak widzicie, oceny promocji bukmacherskich od BETFAN w zakresie rocznym są do siebie bardzo zbliżone. A to oznacza, że ten legalny polski bukmacher bardzo poważnie podchodzi do swoich bonusów dla stałych graczy. Przypominamy, że aby korzystać z fantastycznych promocji u tego operatora, należy założyć darmowy profil gracza z naszym kodem promocyjnym LEGALSPORT.

Opinie o kursach w BETFAN

Bukmacher BETFAN, który w rankingach online zawsze zajmuje czołowe lokaty, oferuje swoim klientom bardzo wysokie kursy bukmacherskie na różne dyscypliny sportowe. Korzystne i przynoszące zysk współczynniki u tego legalnego operatora zakładów sportowych można znaleźć na przykład w ofercie internetowej na piłkę nożną, hokej na lodzie, tenis ziemny, czy też koszykówkę - i tutaj rekomendujemy typy na NBA i typy na polską Basket Ligę. Czy BETFAN oszukuje na kursach? Zdecydowanie nie, a poniżej możecie się o tym przekonać.

Jak gracze oceniają kursy od BETFAN?

Bardzo dobrze "zrobione" są również kursy na zakłady na żywo, więc każdy typer znajdzie pewne typy z wysokimi kursami dla siebie. Podobne zdanie o kursach bukmacherskich w BETFAN Zakłady Sportowe mają regularni obstawiający, którzy każdego dnia zawierają mega pewne kupony przez internet z wysokimi ogólnymi kursami całkowitymi. Zresztą zerknijcie sobie poniżej na najciekawsze opinie i rekomendacje typerów. Jak kursy w BETFAN oceniają typujący?

- Kursy w Betfan nie są złe. Są pewne mankamenty, ale ogólnie kursy są godne uwagi. Jak ktoś lubi stawiać piłkę nożną lub tenis, to wtedy nie ma najmniejszego problemu z wygrywaniem sporych sum za średnie stawki. Ja stawiałem siatkówkę, ale ze względu na kursy przerzuciłem się na MMA i właśnie futbol. Uczę się tych dyscyplin, ale warto ze względu na kursy – opinia dodana przez Maks. 

- Ja stawiam w Betfan, bo w połączeniu z Betclic mam najlepsze typy na rynku i to na świetnych warunkach kursowych. Trochę mogłyby być kursy wyższe na darta, ale ogólnie jest spoko. Jak wysiedzicie trochę na analizie, to wyłapiecie max. kursy z porządnych typów. Czasami jak robię porównanie, to kursy mam wyższe o 10% czy 15%. Cierpliwość popłaca i to jest najważniejsze. Aaaaa, i bym zapomniał. W Betfanie pyka się bez podateczku od hazardu, więc można wygrać jeszcze więcej. Joł! – opinia dodana przez Gandalfx90.

Stawiaj wysokie kursy BETFAN za bonus powitalny
BETFAN Zakłady Bukmacherskie
  • Zakład bez ryzyka 600 zł
  • Podwojenie drugiego depozytu 1000 zł
  • Freebet 60 zł
  • Podwyższone kursy Matchday BOOST

1660 zł

BetFan kod promo: LEGALSPORT
Odbieram
BetFan kod promo: LEGALSPORT

- Opinię o kursach muszę wygłosić pozytywną, ale to wszystko jest z mojej perspektywy. Podoba mi się podejście Betfana, bo jest uczciwe. Nie ważne jaka liga, jakie rozgrywki ligowe czy pucharowe, to Betfan ma dobre kursy. Nie wiem, co tak naprawdę jeszcze napisać, bo to ciężko ogólnie zebrać. Jak ktoś chce stawiać piłkę wodną, albo inne dziwne dyscypliny sportowe, to nie wiem, jakie tam są kursy, bo po prostu tego nie obstawiam. Trzeba samemu sprawdzić i ocenić  – opinia dodana przez Radek.

- Przeglądając całkiem fajną stronę www Betfana zwróciłem uwagę, że mają bardzo szeroką ofertę w dziale "Rozrywka". Można tam stawiać transfery, pogodę, politykę, show biznes i wiele innych cudów. Przyjrzałem się kursom i szczękę musiałem zbierać z podłogi, bo są naprawdę bardzo dobre. Być może wszystko jest tak świetnie ogarnięte w Betfanie, bo dopiero ruszają i mają zapał do wystawiania takich ofert z mega kursami. Bez względu na wszystko, to trzeba przyznać, że wyróżniają się na tle konkurencji! – opinia dodana przez Haldwerder.

Opinie o kodzie promocyjnym do BETFAN

Bonus na start w BETFAN z naszym kodem promocyjnym, który brzmi LEGALSPORT, to według fanów zakładów jedyna rozsądna opcja na polskim rynku. Dzięki zyskownemu i ekskluzywnemu kodowi bonusowemu u tego buka można zgarnąć świetny bonus powitalny o łącznej wartości aż 1660 zł, co jest topową ofertą w Polsce. W jego skład wchodzi: cashback 600 zł, freebet 60 zł oraz 100% do 2. depozytu 1000 zł.

Aktywny kod do BETFAN to hasło: LEGALSPORTDziała zarówno na stronie, jak i apce mobilnejZ kodem zgarniecie max. bonus 1660 zł

Aktywny kod do BETFAN to hasło: LEGALSPORT
Działa zarówno na stronie, jak i apce mobilnej
Z kodem zgarniecie max. bonus 1660 zł

REJESTRACJA w

Dodatkowo za rejestrację vipowską, którą umożliwia oczywiście nasz kod bonusowy, u legalnego i sprawdzonego operatora zakładów sportowych BETFAN otrzymuje się dostęp do wyjątkowych bonusów odnawialnych i okazjonalnych, które zapewniają super bonus na niemal każdy dzień tygodnia. No dobrze, tyle teorii. Teraz w praktyce zobaczmy, jak nasz kod afiliacyjny opiniują bukmacherscy gracze!

- Warto zarejestrować się w Betfanie z kodem promocyjnym - legalsport. Ogólnie, jak się ma kod, to trzeba go zrealizować i to bez względu na to, jaki jest to bukmacher. Tak się w Polsce ułożyło, że kod do bukmachera jest darmowy w 100%, więc pasuje go spieniężyć. Kod za rejestrację to świetna opcja dla początkującego typera, a wiem co mówię, bo jak korzystałem z pierwszego kodu promocyjnego, to nie odróżniałem typu 1X2 od liczby goli, więc było ostro - opinia dodana przez The_Normal_One.

- Świetny jest ten kod promocyjny do Betfan, bo zapewnia 1660 zł w maksymalnym wariancie. Ja dopiero zacząłem sobie ogarniać bonusy, więc dopiero po pierwszej fazie jestem. Taki bonus to ja jednak propsuje i to bez gadania. Jak mi się udaaaa kolejne ogarnąć, to będę w siódmym niebie. Aż nie mogę dojść do siebie, że mogę stawiać za kasę od buka. Super! - opinia dodana przez slash1984.

- Kod do Betfana jest bezpieczny i można sobie z niego korzystać. Trzeba go wpisać na formularzu, ale to nic trudnego, bo to pole jest oznaczone jako kod promocyjny, więc łatwo je zlokalizować :) Co do aktywacji, to ogarnąłem ją w dwie minuty, jak dobrze pamiętam. Szybko poszło, bo strona internetowa Betfana jest dobra, więc kolejne pola wypełnia się koncertowo dobrze. A i nie ma ich dużo, więc jest okej. Kod bonusy zapewnił mi bonus na świetnym poziomie, bo przy maksie zarobiłem 1660 zł. Jak coś ugram, to sobie podniosę stawkę, na razie cisnę po 50 zł / 100 zł - opinia dodana przez slash1984.

Opinie o ofercie BETFAN

Oferta bukmacherska legalnego operatora zakładów sportowych BETFAN należy do topowych ofert w Polsce. Przeglądając internetową ofertę bukmacherską tego buka można dostrzec, że jest ona wyposażona między innymi w świetne typy na piłkę nożną, siatkówkę, hokej na lodzie oraz tenis ziemny. A dodatkowo bardzo dobrze wygląda oferta na Formułę 1 czy wybory prezydenckie, które znajdują się w fantastycznie rozwiniętym dziale "rozrywka".

Zakłady bukmacherskie BETFAN

BETFAN to topowy bukmacher pod względem pozytywnych opinii
- w rankingach online ten buk plasuje się w TOP3 -

Typujący chwalą m.in. ofertę z typami oraz grę bez podatku 

Bezpieczny formularz rejestracyjny

Sekcja rozrywka, którą na kuponach bukmacherskich online można łączyć m.in. ze sportem, co jest swoistym rozwiązaniem VIP dla typerów, rozwinięta jest do tego stopnia, że gracze bardzo często określają ją mianem "najlepszej na świecie". Zanim przejdziemy do konkretnych wpisów i opinii, to musimy zaznaczyć również, że BETFAN Zakłady Bukmacherskie bardzo poważnie podchodzi także do internetowej oferty na zakłady na żywo - LIVE. Jakie opinie ma oferta bukmachera u tego organizatora internetowego?

- Jak wejdziecie sobie na stronę internetową Betfana, tylko tę oficjalną xD, to od razu zauważycie dział ROZRYWKA. Koniecznie tam wejdźcie, bo jest on fantastyczny. Można tam znaleźć wszystko, nawet można stawiać na pogodę w Polsce. No i sporo niestandardowych typów jest. Powiem szczerze, że sam bym takich nie wymyślił. Kreatywność w Betfan wlazła na wyższy poziom, ale jest to poziom, na którym można zarobić i to mnie cieszy - opinia dodana przez  Piotrek.

- Stawiam zakłady sportowe drogą internetową od dwóch lat i to nawet w miarę regularnie. Zawsze korzystałem z usług najlepszego buka w Polsce - wiadomo kogo :D, ale po wejściu Betfana przeniosłem swoje fundusze do niego. Bardzo fajnie rozegrali to, że upodobnili się do Beta365. Mają super ofertę i rozsądne kursy online. No i ta gra bez podatku, to istne szaleństwo dla typerów i dla mnie. Ja uważam, że warto tam pykać kupony, ale każdy musi sobie sam to sprawdzić na własnej skórze, żeby nie było, że źle podpowiadam - opinia dodana przez Trapiker.

- Z moich obserwacji wynika, że Betfan ma ogarniętą ofertę zakładów sportowych na swojej stronie internetowej. Cieszy mnie to, że nie idą na ślepo, tylko stale rozwijają ofertę i typy bukmacherskie. Cały czas dodają coś nowego do swojej oferty i uaktualniają kursy, dzięki temu można tworzyć kozackie kupony live czy przedmeczowe. Ostatnio uaktualnili ofertę na NBA i niższe ligi, więc zerknijcie sobie. No i w końcu pokera można stawiać czy sporty wirtualne :D - opinia dodana przez DennisPL.

FAQ: sekcja pytań i odpowiedzi

1. Jakie opinie wśród graczy ma BETFAN?

Wiarygodny i sprawdzony przez typerów bukmacher BETFAN charakteryzuje się tym, że zbiera on od graczy wręcz rewelacyjne opinie. Typerzy chwalą w pierwszej kolejności u tego operatora świetną stronę internetową oraz aplikację mobilną, a także bogatą ofertę bonusów bukmacherskich dla stałych graczy. Więcej info powyżej w tekście.

2. Jakie opinie wśród ekspertów ma BETFAN?

Nie da się ukryć, że eksperci bardzo cenią bukmachera BETFAN. W dużej mierze jest to spowodowane tym, że ten buk, jako jeden z nielicznych polskich bukmacherów internetowych, oferuje grę bez podatku oraz cyklicznie rozwija swój system bonusów bukmacherskich online. Dzięki temu każdy typer online ma spore szanse na zwycięstwo i zysk w dłuższej perspektywie. Szczegóły znajdziecie w naszym powyższym artykule.

3. Czy warto grać w BETFAN?

Zdecydowanie warto grać w BETFAN Zakłady Bukmacherskie, ponieważ spełnia on wszystkie najwyższe standardy i normy. Co więcej, działa on na pełnych zasadach zagranicznych bukmacherów internetowych - np. udostępnia grę bez podatku i świetny system bonusów online, dzięki czemu wygrywanie jest bardzo proste i przyjemne. Dodatkowo BETFAN  oferuje niezwykle rozbudowaną ofertę na e-sporty, które w Polsce są coraz bardziej popularne. Rozszerzenie opinii o tym buku znajdziecie u nas na stronie, w powyższym artykule.

4. Czy inni typujący polecają obstawianie w BETFAN?

Zdecydowanie tak. Bukmacher BETFAN zbiera świetne recenzje oraz rekomendacje, dlatego też w ogóle nie dziwi nas fakt, że gracze chętnie polecają tego buka swoim koleżankom/kolegom czy przyjaciołom. Tak naprawdę BETFAN Zakłady Bukmacherskie spełnia wszystkie najwyższe wymagania stawiane przez typerów. Oferuje on bowiem nie tylko sprawne betowanie, ale również proponuje swoim klientom mega promocje bukmacherskie i wysokie kursy online na mecze prematch oraz live.

do góry

Inni czytali również

Komentarze i opinie (11)

Opinie o BETFAN
Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają zastosowanie polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi Google.
Galacticos
skomentowano ponad miesiąc temu
Jest niezle, ale mysle ze bedzie jeszcze lepiej. Niezla oferta, szybka wyplata i przejrzysta strona. Pare rzeczy do poprawy np. historia kuponow albo wprowadzenie w koncu apki mobilnej. Moga powalczyc o top5 ale czy sa w stanie- tego nie wiem.
Tomasz
skomentowano ponad miesiąc temu
Grałem sporo i długo na STS. Betfan skusił mnie możliwością grania bez podatku i szerokim wachlarzem zakładów na rozrywkę, połączenie jakiego nie znajdziecie nigdzie indziej. Może mają do poprawy trochę rzeczy, ale to nowy bukmacher i chyba warto mu dać szanse.
Maciuś
skomentowano ponad miesiąc temu
Betfan to pierwszy normalny bukmacher w Polsce z licencją Ministerstwa Finansów - poważnie. Promocje w ramach RADAR365 mega, gra bez podatku, ciekawe typy. No kurczę, jest wszystko, co potrzeba :D
Witek
skomentowano ponad miesiąc temu
Dobre opinie to połowa sukcesu. Zobaczymy, jak to przełoży się na rzeczywistość. Po 2 tygodniach gry mogę stwierdzić, że jest okej - ale do pełnej oceny jeszcze trochę brakuje. Na razie Betfan jest godny polecenia.
Margaret76
skomentowano ponad miesiąc temu
..zeby lige bialoruska rozliczac 2 dni??...tym bardziej ze ligi wiele nie ma...
Pabls
skomentowano ponad miesiąc temu
ktos ma jakies opinie o bukmacherze?
Olek26
skomentowano ponad miesiąc temu
Jest na prawdę spoko, od siebie dodatkowo mogę polecić , można się wiele nauczyc.
MarJan
skomentowano ponad miesiąc temu
Urzekło mnie w tym buku to, że mają naprawdę szeroką ofertę LIVE i przy tym niezłe kursy w porównaniu do innych..
Mikuś
skomentowano ponad miesiąc temu
Mam za sobą lata spędzone w Betclicu i przyznam, że nigdy nie czułem się doceniony tak jak w Betfanie. Nie mam na co narzekać. Wypłaty na czas, przejrzysta strona, spoko obsługa klienta. Myślę, że mogą zrobić furorę na rynku.
Jan
skomentowano ponad miesiąc temu
Na ten moment mój nr.1 wsród buków. Gram u nich przede wszystkim ze względu na bardzo częste promocję. Apka mogła by być lepsza ale u każdego można się do czegoś przyczepić;)
Zibi
skomentowano ponad miesiąc temu
Wielki plus za te wszystkie binga Bońka i "okazje" Szpakowskiego. Pokazują, że bukmacherka to przede wszystkim ma być zabawa. Kursy mnie średnio interesują bo nie gram za duże stawki więc się nie wypowiem jak wypadają na tle konkurencji.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując przeglądanie witryny wyrażasz zgodę na postanowienia naszej polityki prywatności dotyczącej plików cookies.