środa, 19 czerwca 2024

Betclic opinie

19.06.2024, 08:42
Autor: R. Grycz
Spis treści
Rozwiń
  1. Betclic - opinie o bukmacherze
    1. Oceny roczne - operator online 
    2. Recenzje polskich i zagranicznych typerów
  2. Betclic - opinie typerów z forum
    1. Opinie polskich graczy
    2. Opinie zagranicznych graczy
  3. FAQ: sekcja pytań i odpowiedzi
  • Bonus bez ryzyka 50 zł
  • Gra bez podatku BEZ LIMITÓW

50 zł

Poniżej znajdziecie nie tylko ciekawe i merytoryczne opinie o betclicowych kursach bukmacherskich online czy internetowej ofercie sportowej pre-match i LIVE (na żywo), ale również będziecie mogli zapoznać się z konkretnymi rekomendacjami bonusów w zakładach bukmacherskich Betclic. Nie zabraknie też recenzji Sportów Wirtualnych i e-sportów, które przeciągają na swoją stronę wielu typerów.

Opinie o bukmacherze Betclic

Oczywiście opinie o Betclic zaprezentujemy na kilku płaszczyznach. Przedstawimy Wam nie tylko oceny naszych regularnych czytelników, ale także pokażemy, jakie komentarze o tym bukmacherze pojawiają się na forach internetowych. Nie zabraknie też ujęcia zagranicznego, jako że Betclic działa także na innych europejskich rynkach.

Betclic - opinie o bukmacherze

Sprawdzony i chwalony przez ekspertów legalny bukmacher Betclic zbiera od typerów, którzy stawiają kupony bukmacherskie online za pośrednictwem strony internetowej oraz aplikacji mobilnej na telefon lub tablet, bardzo dobre opinie. Obstawiający chwalą praktycznie każdy bukmacherski element tego operatora zakładów sportowych, co jest nowością na polskim rynku.

Typujący zwracają uwagę nie tylko na bogatą ofertę zakładów bukmacherskich czy wysokie kursy na najbardziej medialne dyscypliny sportowe, jak piłka nożna, koszykówka, czy też hokej na lodzie, ale również na świetny system bonusów, który umożliwia na przykład grę bez podatku czy zgarnięcie bezpłatnego cash-outu lub freebetu!

Dlaczego warto obstawiać zakłady w Betclic Polska?

Pozytywne recenzje zbiera także mobilna aplikacja bukmacherska Betclic, która w stu procentach zastępuje nowoczesną i przejrzystą stronę internetową tego buka. Można za pomocą tej ekskluzywnej aplikacji na Androida lub system iOS wpłacać depozyty, zawierać kupony sportowe AKO czy SOLO, jak i wypłacać wygrane z bonusów i zakładów bukmacherskich. Trzeba w tym momencie zwrócić uwagę również na fakt, że Betclic jest chwalony nie tylko przez graczy z Polski, ale również przez typerów z całej Europy.

Oceny roczne - operator online 

Pozytywne opinie o Betclic Online wygłaszają, chociażby obstawiający z Wielkiej Brytanii, Malty czy Niemiec. Rekomendacje składają ponadto typujący z Francji, Norwegii czy Portugalii, więc z całą pewnością można stwierdzić, że ten koncesjonowany organizator zakładów wzajemnych to renomowany europejski bukmacher, który - co naturalne - zalicza się do topowych polskich buków.

Tabela ze średnimi ocenami  Betclic - zestawienie roczne
Oceniany miesiąc Dokładna ocena buka Ocena pakietu dla nowych
Styczeń 8.5/10 9.0/10
Luty 8.2/10 9.5/10
Marzec 8.7/10 9.2/10
Kwiecień 9.2/10 9.1/10
Maj 9.5/10 9.7/10
Czerwiec 8.9/10 9.8/10
Lipiec 8.4/10 9.4/10
Sierpień 8.2/10 9.2/10
Wrzesień 9.7/10 9.8/10
Październik 9.5/10 9.6/10
Listopad 9.0/10 9.7/10
Grudzień 9.5/10 9.5/10

Kto może zarejestrować się w Betclic? Założyć nowe konto internetowe u tego legalnego organizatora bukmacherskiego mogą wszyscy sympatycy sportu i nie tylko, którzy ukończyli 18 lat. Co ważne, oferta bukmacherska, jak i system obstawiania zakładów sportowych online przez internet został tak dostosowany przez specjalistów bukmacherskich, że mogą z niego korzystać na co dzień zarówno doświadczeni typerzy, jak i początkujący gracze: rejestracja w Betclic. Oczywiście, rekomendujemy założenie konta z naszym afiliacyjnym kodem promocyjnym LEGALSPORT. Dzięki niemu sięgniecie po największy pakiet bonusowy w Polsce, który dodatkowo jest obsadzony mega warunkami regulaminowymi!

Recenzje polskich i zagranicznych typerów

- Gra w Betclic to na razie dla mnie przyjemność. Typuję sobie od około 5 miesięcy i na razie nie spotkałem się z żadnym problemem. Jeśli ktoś nie potrzebuje cudów, czyli wysokich bonusów, które i tak nie zostaną obrócone, a stawia raczej na realną grę i wygrywanie, to powinien zajrzeć na stronę Betclic. Tym bardziej że teraz na start można zgarnąć prosty bonus 50 zł | Opinia dodana przez Andrzeja.

- Betclic to jeden z najlepszych europejskich bukmacherów. Solidne podstawy, a do tego mnóstwo ciekawych bonusów, które umilają typowanie Ligi Mistrzów czy weekendowych lig piłkarskich. Kursy też mają spoko, jeśli chcecie stawiać mniej popularne zakłady. Valuebety można wycisnąć też z oferty, więc spoko. Dla nowych też info - nie bójcie korzystać się z gier karcianych. Mogą one całkiem solidnie podbić Wasz budżet na kupony | Opinia dodana przez RioAvarare. 

- Nie byłem wielkim fanem Betclic, ale teraz po kilku tygodniach gry zmieniłem zdanie. Nie są może idealni, ale w rankingu bukmacherów dałbym ich na 3 miejsce. Wyżej cenię tylko STS i Fortunę. Co do Betclic. Fajna prosta strona, na której zawsze wszystko idzie znaleźć. Dodatkowo fajnie wyszczególnione kursy i intuicyjny panel z kuponami. | Opinia dodana przez Tymek.

Betclic - opinie typerów z forum

Legalny polski operator zakładów sportowych Betclic to jeden z najbardziej cenionych bukmacherów w Europie. Pozytywne opinie o tym buku wyrażają nie tylko gracze z Polski, ale również, tak jak już wspominaliśmy, typujący ze Starego Kontynentu. Dlatego też zebraliśmy dla Was w jednym miejscu i zakresie opinie oraz rekomendacje typerów z różnych krajów, tak abyście mogli przeanalizować sobie Betclic z dwóch różnych perspektyw.

Kod promocyjny Betclic: LEGALSPORTBonus powitalny: 50 złExtra premie: freebety i cashbacki
Kod promocyjny Betclic: LEGALSPORT
Bonus powitalny: 50 zł
Extra premie: freebety i cashbacki
STAWIAM w

Dzięki temu będziecie mogli podjąć błyskawiczną decyzję o bezpłatnej rejestracji w zakładach bukmacherskich Betclic z naszym kodem promocyjnym LEGALSPORT, który uprawnia do odbioru ekskluzywnego bonusu vipowskiego na start o wartości maksymalnej 50 zł. Na ten moment bonus składa się z takich elementów: bonus 50 zł + promocje tymczasowe . Gdzie wpisać kod? Nasz kod polecający należy wpisać bądź wkleić na formularzu rejestracyjnym online w polu "Kod promocyjny".

Opinie polskich graczy

Na starcie zaprezentujemy Wam opinie typerów z Polski. Krajowi gracze, którzy obstawiają mecze za pośrednictwem strony internetowej lub aplikacji mobilnej, najbardziej u bukmachera Betclic chwalą ofertę bukmacherską oraz kursy na najważniejsze mecze. Ponadto zwracają uwagę na firmową telewizję Betclic TV, która umożliwia oglądanie meczów na żywo: rozpoczynam grę w Betclic

Betclic Zakłady Bukmacherskie - opinia z forum nr 1: U tego buka gram od początku swojej przygody z obstawianiem meczów. Betclic wydawał mi się najlepszy ze wszystkich i nie myliłem się. Ma bardzo bogatą ofertę zakładów, na której da się zarobić. W pierwszej kolejności polecam wszystkim typy 2-drogowe na piłkę nożną na lajfie - wymiatają na przykład selekcje na rzuty rożne i żółte kartki. Ten bukmacher jest dobry dla każdego gracza! Wystarczy, że założycie sobie konto z kodem i od razu poczujecie zapach zwycięstwa i darmowej kasy | opinia dodana przez Kasper55.

Betclic Zakłady Bukmacherskie - opinia z forum nr 2: Jak ktoś nie lubi wydawać gotówki na telewizję kablową z meczami, to betclic będzie super opcją. Wpłacasz sobie parę groszy, obstawiasz i wygrywasz, a przy okazji meczyk w Betclic TV leci sobie za zupełną darmoszę. Huuurrra!!! Wybór jest spory. Jeszcze nigdy nie miałem tak, że nie było meczu, który chcę sobie obejrzeć. Kozak opcja! Do widzenia PPV i inne abonamenty :D | opinia dodana przez BigMan23.

Betclic Zakłady Bukmacherskie - opinia z forum nr 3: Bukmacher Betclic trzyma poziom. Uczciwy, bezpieczny i dający wygrywać buk. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z sytuacją, w której jakiś bukmacher działa na takich mega zasadach. Wysokie bonusy na start i dla stałych klientów, plus do tego wszystkiego wysokie kursy i niskie marże na najbardziej chwytliwe spotkania. Stawiasz sobie za drobne - tak ze 100 zł czy 200 zł - i wygrywasz na luzie. Rzadko spotykane w Polsce to jest, więc łapać jak najszybciej. Teraz stawiam Ligę Mistrzów, więc trzymajcie kciuki! | opinia dodana przez ZegarekxL.

Betclic Zakłady Bukmacherskie - opinia z forum nr 4: Oferta Betclic jest kozacka - no i ten betclic50 zł - czy jak się to nazywa: wiem wiem, wcześniej był betclic1000, ale warunki były słabiutkie. To co mają w ofercie online na Premier League, czy też Serie A to wciska w fotel. Ogólnie piłeczkę mają dobrze obłożoną. Teraz testuje sobie dodatkowo koszykówkę oraz tenis i muszę przyznać, że też sztos oferta. Może trochę podtypów brakuje, ale nic nie szkodzi, bo te, co są, też pozwalają złożyć extra kupon akumulowany z kursem ponad 100.00! A to już jest mega opcja. Profesjonalizm pełną gębą, więc polecam i rekomenduje, czy jak to się tam mówi :) | opinia dodana przez Slavi90.

Betclic Zakłady Bukmacherskie - opinia z forum nr 5: Polecam bukmachera Betclic każdemu typerowi. Szczególnie ze względu na mega freebet na start w ramach bonus manii. Zarejestrowałem się z kodem z tej strony i trafiłem 1000 zł! Genialny strzał miałem :D Wylosowałem tysiaka i się mega jaram, bo w Betclic jest co stawiać. Jak ktoś wygrał tyle samo lub więcej, niech da znać w komentarzach. Pozdro Bukmacherscy Bracia! | opinia dodana przez Wiktorek.

Opinie zagranicznych graczy

Na koniec zaprezentujemy Wam najbardziej merytoryczne opinie zagranicznych typerów z krajów Europy. W niektórych sprawach mają oni odmienne zdanie do graczy z Polski, tak więc warto się ze wszystkimi opiniami niezwłocznie zapoznać. Jak gracze z Europy oceniają Betclic?

Betclic - opinia zagranicznego gracza nr 1: Wybór bukmacherów u nas w Niemczech jest spory, ale padło ostatecznie na Betclic, bo mają super stronę internetową. Nie ma żadnych lagów i zawiasów, więc każdy kupon mogę sobie zawierać bez opóźnień - szczególnie dotyczy to zakładów LIVE (na żywo). Jest to ważne, bo wahania kursów przy tych najlepszych meczach mogą się zdarzyć, a wówczas czas reakcji jest bardzo ważny. Ważna w Betclic jest również oferta na mniej popularne sporty. Czasami zdarzają się błędne kursy i można sporo zarobić - oczywiście takich kuponów Betclic nie blokuje, chociaż zdarzają się bukmacherzy, którzy bez litości kasują takie zakłady| opinia dodana przez Aaron78.

Betclic - opinia zagranicznego gracza nr 2: Betclic to solidna firma bukmacherska na rynku. Oczywiście nie jest idealna, bo sporo brakuje, ale trzyma poziom. I to jest najważniejsze. Ostatnio wyrwałem kurs internetowy na 3. lidze niemieckiej 2.20, a wszędzie u konkurencji zaledwie 1.90, więc różnica jest spora. Wypatrujcie sobie mniejsze ligi i to stawiajcie. Najlepiej w wariantach 1 i 2 - dostępne są tylko dwa typy. Wówczas spokojnie będziecie wygrywać, tak tak robię i jest suuupper. Do obstawiania piłki nożnej najlepsze są niższe ligi niemieckie, chorwackie, belgijskie oraz polskie, gdzie czasami dzieją się niespotykane rzeczy | opinia dodana przez IngolstadtFAN.

Betclic - opinia zagranicznego gracza nr 3: Polecić Betclika można przede wszystkim ze względu na bonusy. Nie ma w tym bonusach żadnych udziwnień. Czytelne i proste warunki obrotu czy minimalnej liczby zdarzeń na kuponie, a do tego jeszcze wysokie kwoty za darmo rozdawane. Dla mnie jest to poezja. Nie wiem, jak jest w innych krajach, ale w Anglii naprawdę ogarniają system. Wydaje mi się jednak, że w innych krajach jest to samo, więc polecam | opinia dodana przez JackXXX.

Betclic - opinia zagranicznego gracza nr 4: Jak możecie grać w Betclic, to koniecznie musicie założyć tam konto - tym bardziej że jest za free. Nie ma co się zastanawiać, bo mają prawdopodobnie najlepszą ofertę na żywo na rynku. Co, co oni tam wyprawiają, to jest mistrzostwo świata zdobyte po rzutach karnych :) Jak sobie otworzyłem kiedyś przypadkowo ofertę na mecz tenisa, to tak mi kopara opadła, że musiałem zbierać ją z podłogi. W tym momencie zrozumiałem też, że lepszego buka to ja nigdy nie znajdę. Jak macie jakieś dylematy, to załóżcie konta u kilku bukmacherów i wtedy zobaczycie sobie, ze Betclic jest najlepszy! | opinia dodana przez AndySFC.

Więcej informacji na temat bukmachera Betclic, jak i promocji bukmacherskich, znajdziecie w naszym tekście o bukmacherskich bonusach. Bezpośredni link do artykułu znajdziecie tutaj: bonusy i promocje Betclic. Korzystanie z usług bukmachera Betclic, w tym z promocji, bonusów i oferty sportowej online, jest w stu procentach darmowe. Nie ponosi się żadnych kosztów również za nasz ekskluzywny kod promocyjny, jakim jest hasło bonusowe LEGALSPORT. Pamiętajcie o tym!

FAQ: sekcja pytań i odpowiedzi

1. Jakie opinie wśród graczy ma Betclic?

Legalny polski bukmacher Betclic Zakłady Bukmacherskie otrzymuje regularnie od graczy bardzo dobre opinie oraz rekomendacje. Obstawiający, którzy cyklicznie typują mecze na stronie lub na aplikacji mobilnej na telefon, cenią w Betclic przede wszystkim bogatą ofertę zakładów sportowych. Co więcej, typerzy zwracają uwagę na wysokie kursy online na podstawowe typy oraz specjalistyczne podtypy, jak chociażby handicap czy liczba goli lub punktów. Szczegóły znajdziecie w naszym powyższym tekście.

2.  Jakie opinie wśród ekspertów ma Betclic?

Eksperci również cenią bukmachera Betclic. Profesjonaliści związani z bukmacherką zwracają uwagę, że Betclic, jako jeden z nielicznych legalnych bukmacherów internetowych, stawia bardzo mocno na rozwój i nowe technologie - takie podejście zdaniem ekspertów przełoży się w przyszłości na szybki rozwój i nowe max. bonusy online dla klientów. Więcej info znajdziecie w powyższym artykule.

3. Czy inni typujący polecają obstawianie w Betclic?

Typujący, którzy metodycznie obstawiają zakłady sportowe przez internet u polskich bukmacherów, polecają obstawianie w Betclic. Ich zdaniem Betclic to topowy polski bukmacher, który posiada wysoką rangę w pięciogwiazdkowej skali. Na wysoką ocenę Betclic wpływają wysokie kursy bukmacherskie, ciekawe typy sportowe z sekcji podtypów oraz fantastyczne bonusy powiększające wygrane. Więcej info powyżej w artykule.

4. Jakie zalety i wady ma legalny bukmacher Betclic?

Bukmacher Betclic posiada sporo zalet, jednak, jak każda inna firma, tak i Betclic musi zmagać się również z drobnymi wadami. Do największych zalet Betclic Zakłady Bukmacherskie należą następujące elementy: wysokie kursy bukmacherskie, rozbudowana oferta zakładów sportowych oraz świetne bonusy dla każdego klienta. Dodatkowo można wyróżnić także funkcjonalną stronę internetową oraz wybitną aplikację mobilną, która działa w każdych warunkach. Szczegóły opis zalet i wad prezentujemy w powyższym tekście.

do góry
Komentarze (0)
Skomentuj artykuł pt. Betclic opinie
Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają zastosowanie polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi Google.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując przeglądanie witryny wyrażasz zgodę na postanowienia naszej polityki prywatności dotyczącej plików cookies.