poniedziałek, 6 lutego 2023
Najnowsze: IEM Challenge w BetFan. Do wygrania 140 zł

Fortuna opinie. Czy to dobry bukmacher?

09.01.2023, 09:10
Aktualizacja: 03.02.2023, 07:18
Autor: R. Grycz
Spis treści
Rozwiń
  1. Fortuna opinie
  2. Oferta powitalna dla nowych graczy
    1. Jakie opinie ma bonus bez ryzyka 600 zł?
    2. Jakie opinie ma bonus bez depozytu 30 zł?
  3. Promocje dla stałych graczy
  4. Kursy bukmacherskie
  5. Oferta bukmacherska
  6. Aplikacja mobilna
  7. Gry karciane
  8. Obsługa klienta
  9. Opinie: gracze vs. eksperci
    1. Oceny graczy o bukmacherze Fortuna
    2. Oceny ekspertów o Fortunie
  10. Wady i zalety bukmachera Fortuna
  11. FAQ
Odbierz bonus najlepiej ocenianego bukmachera
Zakłady Bukmacherskie
  • Zakład bez ryzyka 600 zł (bez obrotu)
  • Freebet 30 zł
  • Zakłady bez podatku 12% (Happy Hours)

630 zł

Bonus powitalny za kod do fortuna: LEGALSPORT
Odbieram
Kod do Fortuna: LEGALSPORT

W naszym artykule z recenzjami bukmachera Fortuna znajdziesz nie tylko recenzje i oceny kursów, ale także możesz zapoznać się z optyką graczy związaną z ofertą, premiami gotówkowymi oraz innymi elementami bukmacherskimi, które sprawiają, że warto wybrać tego legalnego bukmachera internetowego i stacjonarnego.

Nasze oceny bukmachera Fortuna
Kursy bukmacherskie Bardzo dobre: 9.6/10
Oferta bukmacherska Bardzo dobra: 9.0/10
Nagroda powitalna Świetna: 9.5/10
Benefity dla stałych graczy Rewelacyjne: 9.9/10
Aplikacja mobilna Dobra: 8.9/10
Obsługa klienta Świetne: 9.7/10
Gry karciane Dobre: 8.8/10
Gra bez podatku Bardzo dobra: 9.2/10
Wybieram Fortunę

Nie zabraknie też konkretnych ocen ze zróżnicowanych źródeł o samym bukmacherze, a także naszych przemyśleń. Poniżej znajdziecie np. wypowiedzi m.in. pracowników bukmachera eFortuna. Macie do przyswojenia sporo opinii o zakładach bukmacherskich Fortuna, tak więc bez zbędnego przedłużania zapraszamy do lektury!

Fortuna opinie

Naszym zdaniem Fortuna należy do grona najlepszych bukmacherów w Polsce. Na tle konkurencji wyróżniają ją wysokie kursy, bogata oferta powitalna, a także unikalne zakłady na najbardziej medialne wydarzenia i profesjonalne podejście do klienta. Fortuna według nas spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających typerów, dla których ważny jest nawet najmniejszy detal. Oceniamy Fortunę na 9.5 w 10-stopniowej skali!

Dlaczego warto wybrać bukmachera Fortuna?

Świetne wrażenie pozostawia po sobie także dopracowana strona internetowa, która nie tylko wygląda profesjonalnie, ale także działa naprawdę szybko na wszystkich komputerach. Najwięcej punktów przyznajmy jej za intuicyjność oraz precyzyjność. Wszystkie elementy strony przekładają się na produkt kompletny, który pozwala bez problemów sortować sobie wybrane wydarzenia sportowe, bez ryzyka straty cennego czasu.

🏆 Nasza ocena: 9.5/10

Fortuna to renomowany polski bukmacher, świetny wybór dla nowych i doświadczonych klientów.

Mocne strony:

✔️ szybka weryfikacja tożsamości bez dowodu,
✔️ wysokie kursy na całą ofertę,
✔️ świetna oferta powitalna dla nowych graczy,
✔️ profesjonalne podejście do każdego klienta,
✔️ nielimitowana gra na pełnych stawkach.

Słabe strony:

❌ dostępne są tylko podstawowe gry karciane,
❌ brak możliwości łączenia typów długoterminowych.

Dlaczego warto zdecydować się na grę w Fortunie

W naszej ocenie warto rozważyć stawianie u bukmachera Fortuna, ponieważ jako legalny operator online świadczy on swoje usługi na najwyższym możliwym poziomie oraz zapewnia maksymalne bezpieczeństwo danych i pieniędzy. Sporym atutem eFortuny jest także cykliczność wprowadzania innowacyjnych udogodnień.

I tutaj warto wyróżnić na przykład nielimitowaną grę na pełnych stawkach, opcję tworzenia własnych super pewnych zakładów, a także weryfikację profilu użytkownika bez dowodu osobistego przez bank. Z naszego punktu widzenia bukmacher Fortuna to topowa polska firma z zakładami. Sprawdźmy teraz, czy nasze zdanie podzielają regularni i doświadczeni typerzy. Co gracze sądzą o Fortunie?

- Fortuna to na 100% czołowy bukmacher! U niego wszystko jest przejrzyste i mało skomplikowane, nawet premie dla nowych i starych są jasne i klarowne. No i pokaźne - teraz do wzięcia jest 630 zł. Zerknijcie sobie zresztą na to, co piszą inni o Fortunie. Większość komentarzy jest pozytywna, a to o czymś świadczy! Ciężko mieć niemal same pozytywne recenzje, jak się jest na rynku tyle lat. A Fortuna tego dokonała! Brawo - polecam Fortunę | dodano przez Zbyszek.

- Jako początkujący gracz korzystam z Fortuny od mniej więcej pół roku. Uważam, że gra bez podatku stoi na bardzo dobrym poziomie, podobnie jak kursy, który zawsze trzymają super poziom. Na dobre oceny zasługuje też oferta na piłkę nożną, koszykówkę i tenis. Jest dużo meczów do wyboru, tak więc Fortunę mogę polecić każdemu. | dodano przez Kaliszak$.

Oferta powitalna dla nowych graczy

Fortuna opinie

Testowaliśmy ofertę powitalną dla nowych graczy w Fortunie i mamy na jej temat bardzo dobre zdanie. Według nas na największe słowa uznania zasługują atrakcyjne warunki regulaminowe oraz kapitalne zasady obrotowe, które pozwalają na szybką wypłatę nagrody na konto.

Sporą ekscytację wywołuje także wysokość premii w zakładach bukmacherskich Fortuna - maksymalnie 630 zł, która zapewnia zabawę dodatkowymi zakładami online przez wiele tygodni.

Naszym zdaniem oceny przekraczające 9.0/10 są w pełni adekwatne i idealnie oddają kapitalną jakość powitalnych nagród powitalnych u tego godnego zaufania bukmachera, z których warto skorzystać bez większego zawahania w pierwszej kolejności: skorzystaj z oferty powitalnej Fortuny 

Jakie opinie ma bonus bez ryzyka 600 zł?

Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem bonusu bez ryzyka 600 zł w zakładach bukmacherskich Fortuna i bez zawahania wystawiamy mu wyjątkowo pozytywną ocenę - 9.0/10! W tej premii charakterystyczna jest przystępność dla każdego obstawiającego, a także opłacalne i przychylne szybkiej wypłacie warunki regulaminowe.

Gracze także oceniają pozytywnie bonus bez ryzyka 600 zł w Fortuna (kwota obowiązuje z hasłem LEGALSPORT), nie szukając na siłę negatywów, które obniżyłyby ostateczną ocenę. Poniżej możecie sprawdzić dokładnie, jakie komentarze zbiera premia z ubezpieczeniem u tego buka:

- Propozycja bez ryzyka jest po prostu MEGA. Długo się wahałem, ale teraz to jestem w siódmym niebie, bo dość, że zarobiłem, to jeszcze zrobiłem to z zabezpieczeniem. Chodzi mi tutaj o bonus bez ryzyka 600 zł z kodem LEGALSPORT. Warunki też są okej, więc szybko to ogarnąłem. Polecam każdemu graczowi, bo tak naprawdę jestem nowym typerem, a sobie poradziłem ze wszystkim szybciutko. Pamiętajcie tylko, żeby aktywować ubezpiecznie, a tak to jest miodzio!!! | dodano przez Patrix77.

- W Fortunie bonus z ubezpieczeniem bez ryzyka oceniam pozytywnie. Szybko można wypłacić, a i wpłata minimalna jest spoko, dla tych których nie lubią dużo deponować. Jak dla mnie zwrot odbywa się na uczciwych warunkach, uczciwe są też warunki. Dokładnie takie, jakie powinien mieć bonus ubezpieczony. Ogólnie to, tak łatwej kasy z zabezpieczeniem nie zgarnąłem jeszcze nigdzie. Dzięki spoko warunkom mogłem trochę poszaleć i się opłaciło. Dlatego daje 10/10! | dodano przez Michała z Krakowa.

Jakie opinie ma bonus bez depozytu 30 zł?

Prezentujemy dość odważny werdykt, że lepszego bonusu bez depozytu 30 zł od tego w zakładach bukmacherskich Fortuna nie znajdziecie - stawiamy tej premii pieniężnej maksymalne noty 10/10. Ten benefit góruje nad konkurencją ze względu na prawdziwy bezdepozytowy charakter, a także tym, że z perspektywy gracza warunki wypłaty na konto są idealne. Zobaczmy, czy gracze mają takie same zdanie o tej nagrodzie powitalnej.

- Bezdepozytowa premia 30 zł w Fortunie robi naprawdę robotę. Bez zastanowienia można jej przypisać pozytywny komentarz i maksymalną notę. Zasady są proste, nie trzeba wpłacać kasy. Czego więcej chcieć. Muszę pochwalić przy okazji komplet warunków, bo naprawdę zasługują na wyróżnienie i pochwałę. Dla mnie jest spoko, więc pozytywną szkolną piątkę wystawiam | dodano przez Wiktora.

- Ja od zawsze korzystam tylko z bonusów bez wpłaty i dlatego wykorzystałem opcję Fortuny na 30 zł. I muszę przyznać, że jestem mega zaskoczony. Za tę darmową kasę od buka obstawiało mi się lekko i przyjemnie, jak nigdy można powiedzieć. Prawdopodobnie jest to efekt tego, że mają korzystne warunki. W sumie ograłem buka na 2500 złotych, więc nie jest źle. A przynajmniej tak mi się wydaje. Warto grać w Fortunie na bank - darmowe pieniądze Fortuna są okej :) | dodano przez Marcina.

* Jeżeli chcesz podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami, to zachęcamy do kontaktu poprzez naszego maila: wspolpraca5@legalsport.pl.

Komentarze typerów i ekspertów dotyczące nagrody bez wpłaty w Fortunie jednoznacznie wskazują, że jest to czołowa premia na rynku zakładów, z której warto skorzystać: korzystam z dobrze ocenianego bonusu 

Promocje dla stałych graczy

Wrażenie, jakie pozostawiły po analizie promocje dla stałych graczy w Fortunie jest naprawdę bardzo dobre. Uważamy, że nagrody za regularną grę u tego buka można z czystym sumieniem ocenić na rewelacyjne 9.9/10. Naszym zdaniem promocje tymczasowe oraz okazjonalne w zakładach bukmacherskich Fortuna są najmocniejszą stroną tego operatora.

Opinie Fortuna Zakłady Bukmacherskie

Na szczególne wyróżnienie zasługuje regularność, z jaką się pojawiają, a także ich liczba, która zaspokoi oczekiwania nawet najbardziej wymagających grających. Dużym plusem jest także różnorodność. Z promocji Fortuny korzystać mogą cyklicznie zarówno początkujący, jak i doświadczeni obstawiający z długim stażem.

Jeśli chodzi o konkretne nagrody i benefity, to w pierwszej kolejności pochwalić należy odnawialne promocje ze sklepu eFortuna (zaliczyły sporą poprawę w ostatnim czasie), za pomocą których można regularnie grać bez ryzyka i bez depozytu, do nawet 100 zł, dowolne zakłady znajdujące się w ofercie. Wysokich lotów są także tymczasowe i okazjonalne promki związane m.in. z piłką nożną, siatkówką, czy też koszykówką, które w ostatnim czasie zaliczyły ogromny postęp i progres. Według nas promki w Fortunie są top, ale czy takie same zdanie mają grający? Poniżej prezentujemy przykładowe komentarze obstawiających.

"Promocje Fortuny zasługują na 10/10!"

- Gram w Fortunie niemal od początku i zawsze ceniłem sobie promocyjny e-shop. Wymieniłem już tam tak dużo punktów na świetne promocje, że nawet nie pamiętam, ile dokładnie. Niemniej jednak zgarnąłem kilka zakładów bez ryzyka za grosze, plus kiedyś jeszcze z tego co pamiętam nagrody rzeczowe. No, a jak teraz dodali mi jeszcze grę bez podatku, to w ogóle kosmos. Szukałem z ciekawości lepszej oferty, ale nie znalazłem, więc polecam Fortunę każdemu typerowi. Dla mnie promocje Fortuny zasługują na 10/10 i tylko na same pozytywne oceny! Pozdrawiam | dodano przez Mariusza.

"Dobre komentarze przekonały mnie do promocji Fortuny"

- Skorzystałem z promocji Fortuny dzięki przeczytaniu polecających komentarzy. I nie zawiodłem się! Ten e-shop to fajna sprawa. Zgarnąłem dwa razy zakład bez ryzyka i jeszcze drobny !Bonus 100% od wkładu do 100 zł, ale mogliby trochę ten sklep urozmaicić. Większy wybór jeszcze bardziej nakręciłby mnie do obstawiania, ale nie jest najgorzej. Bardzo konkretnie wyglądają też oferty promocyjne na skoki narciarskie i piłkę nożną. Fajnie się ogólnie obstawia w Fortunie, no i taka rodzinna atmosfera tam jest. A ja taką lubię, bo fajne kupony można sklecić wtedy. | dodano przez Rafcio888.

"Promocje Fortuny zasługują na wysokie oceny"

- Nie mnie oceniać, bo dopiero zacząłem obstawiać w Fortunie, ale dobra - spróbuję. Gram od 2 tygodni, więc nie mogę się za bardzo wypowiadać w kwestiach promocji, ale na razie jest dobrze. Na tę chwilę wydaje mi się, że promocje Fortuny zasługują na wysoką ocenę. Oczywiście nadzwyczajnej rewelacji nie ma, ale podstawowe potrzeby idzie tam zaspokoić. Dla mnie lepiej niż w STS, co zresztą sugerują komentarze w necie. Wrócę tu jeszcze za jakiś czas i gdzieś się wypowiem o promkach w Fortunie. Mam nadzieję, że będę równie zadowolony | dodano przez PLWDRT_33.

Kursy bukmacherskie

Generalnie musimy pozytywnie ocenić kursy bukmacherskie w Fortunie, albowiem stoją one u tego buka na najwyższym możliwym poziomie. Charakteryzują się one tym, że dają one w wielu przypadkach zarobić więcej niż konkurencja, zapewniają zysk mniej więcej +20%. Prym wiodą przede wszystkim kursy na najważniejsze wydarzenia sportowe, jak chociażby Liga Mistrzów, Liga Europy czy Premier League, gdzie mnożnik powyżej 2.00 to norma.

Oceny kursów w Fortuna
Kursy na Premier League Bardzo dobre - 9.2/10
Kursy na Ligę Mistrzów Bardzo dobre - 9.3/10
Kursy na La Liga Dobre - 8.9/10
Kursy na Bundesligę Dobre - 8.8/10
Kursy na Ekstraklasę Bardzo dobre - 9.5/10
Wybieram wysoko oceniane kursy Fortuna

Co więcej, pochlebny komentarz i godny odnotowania należy się nie tylko współczynnikom przedmeczowym, ale również i tym wystawianym w formie LIVE. W naszym spojrzeniu kursy w Fortunie zasługują na 9.6/10, co jest bardzo dobrym wynikiem. Podobne zdanie mają gracze regularnie stawiający u tego buka, o czym możecie przekonać się poniżej:

"W Fortunie można wyrwać dużo dobrych kursów"

- Ja stawiam sobie kupony w Fortunie na większość dyscyplin, tak dla zabawy, i przeważnie ogarniam kurs ogólny wyższy niż u konkurencji. To jest naprawdę bajka, bo na kilku wygranych kuponach można zyskać za free nawet stówkę, a to moim zdaniem sporo. Polecam przede wszystkim piłkę nożną, hokeja na lodzie – szczególnie niemiecką ekstraklasę, no i tenisa ziemnego. Tam przede wszystkim można wyrwać dobre kursiki. Jak dla mnie kursy w Fortuna to 10/10! Wystawiam im pozytywny komentarz bez wahania | dodano przez Pawcio22.

"Jak dla mnie kursy w Fortuna to absoluty top"

- Jak lubicie stawiać kupony pojedyncze, to polecam Fortunę. Dla mnie to buk numer jeden, jeżeli chodzi o kursy do takich zakładów solo. Zawsze udaje mi się ogarnąć dobre opcje. Ostatnio w Fortunie na Liverpool i Real Madryt wyłapałem kurs 2.40. A u innych bukmacherków było tylko 2.20, więc nawet nie ma co komentować. Sprawdźcie sami, tak będzie najlepiej. Jak sobie wystawicie własną ocenę, to będziecie mieć pewność | dodano przez Piotra.

"Kursy na ligę niemiecką są najlepsze"

- Bardzo długo analizowałem sobie sytuację u legalnych buków i wyszło mi, że Fortuna jest najlepsza do obstawiania niemieckiego hokeja na lodzie. Śledzę te rozgrywki od 10 lat i coś w tym jest, że eFortuna daje najlepsze kursy. Wcześniej obstawiałem w STS, ale czułem, że coś jest nie tak z moimi wygranymi. Tak naprawdę nie ma porównania jakości. Dla mnie iFortuna to numer 1. Potem PZBuk, LVBET oraz STS Zakłady Bukmacherskie | dodano przez Grzegorz88.

Oferta bukmacherska

Z naszego punktu widzenia oferta bukmacherska w Fortuna należy do ścisłej czołówki na polskim rynku zakładów. Oceniamy ją na 9.0/10 ze względu na jej bardzo rozbudowany charakter i ponadprzeciętną dostępność selekcji na piłkę nożną, siatkówkę, koszykówkę oraz tenis ziemny, dart i Formułę 1. Na plus zaliczyć trzeba także unikalne prawa na wyłączność do wielu wydarzeń sportowych.

W naszej opinii przewagą bukmachera Fortuna, i zarazem dużym plusem, jest także świetna oferta na żywo (LIVE) oraz ta związana ze Sportami Wirtualnymi. Wydaje nam się, że cały zbiór zakładów tego operatora online mógłby zostać nieco wzbogacony dodatkowymi selekcjami statystycznymi na NBA, ale to drobne niedociągnięcie nie wpływa według nas ostatecznie na pozytywną ocenę całej oferty.

"Oferta zakładów w Fortuna to jest top!"

- Fortuna ma extra bogatą ofertę zakładów. Tak naprawdę zawsze najważniejsze typy są pod ręką, a jak trzeba znaleźć coś wyszukanego, to też jest do tego dostęp, więc luzik. Ja od dwóch lat ogarniam kupony przez neta w Fortunie i zawsze stawiam, co chce. Nigdy mi niczego nie brakuje, a do tego wrzucają korzystne kursy, więc czego chcieć więcej. Dla mnie oferta godna polecenia, bez dwóch zdań. No i te wirtualne wyścigi konne są mega! Jeśli miałbym wystawić ocenę szkolną, to daję bez zawahania szkolną 6! | dodano przez Karambu_22.

"Oceniam ofertę Fortuny bardzo dobrze"

- Fortuna to ogólnie ogarnięty bukmacher z fantastyczną ofertą. Wszystko mają w miarę uczciwe i ok, ale ja przede wszystkim polecam Wam ofertę na wyścigi konne. Dają one mnóstwo zabawy i potrafią wzbogacić budżet na grę zakładów sportowych. Ostatnio na koniach wygrałem 10000 zł, więc jest się czym chwalić - jeszcze tak dużo nigdy nie wygrałem. Nie wiem, może miałem farta, ale nadal polecam, bo przecież jedynym szczęściarzem być nie mogę | dodano przez Mackiki.

"Oferta prematch w Fortunie jest rewelacyjna"

- Oferta prematch w Fortunie jest rewelacyjna. Każdy ogarnie coś dla siebie i to bez problemów. Na pewno nikt nie odejdzie z niczym. Mam jednak drobne zastrzeżenia do eFortuna zakłady LIVE – komentarze co prawda ogólnie są okej, ale jak dla mnie trochę mało selekcji jest. No i czasami rynki za szybko się zamykają. Nie wiem, może wina leży po mojej stronie, ale wolę uprzedzić innych. Nie zmienia to jednak faktu, że polecam Fortunę każdemu graczowi. Po prostu idzie ich ograć, co potwierdzają komentarze w necie | dodano przez VaclikPow.

Aplikacja mobilna

Wyróżnić aplikację mobilną Fortuny można nie tylko za przejrzystość czy płynne działanie, ale także za funkcjonalność. Apka na telefony z iOS lub Androidem od tego buka całkowicie zastępuje stronę internetową, a więc oprócz stawiania kuponów online można także na niej w pełni sprawnie zarządzać profilem użytkownika.

Porównaliśmy wszystkie aplikacje bukmacherskie z polskiego rynku i wyszło nam, że ta od Fortuny na tle konkurencji ma jeszcze jedną dużą zaletę. Aby mieć do niej pełny dostęp, nie trzeba przesyłać skanów dowodu osobistego! Wystarczy pobrać ją na swój telefon komórkowy i po zweryfikowaniu danych przez bank cieszyć się pełnią jej możliwości.

Aplikacja Fortuna

Ważnymi elementami bukmacherskiej aplikacji Fortuny, które działają poprawnie i ułatwiają graczom zawieranie zakładów z każdego miejsca w Polsce, są także transmisje live na urządzeniu mobilnym z wielu wydarzeń sportowych oraz system logowania poprzez Touch ID. Na duży plus fortunowskiej aplikacji mobilnej trzeba także zapisać kompatybilność ze smartwatchami. Mocnym punktem są m.in. powiadomienia na wyświetlaczu zegarka z informacją o kuponach.

Wrażenie w aplikacji mobilnej od Fortuny Zakłady Bukmacherskie robią także błyskawiczne powiadomienia o premiach pieniężnych okazjonalnych oraz tymczasowych i wygranych, a także opcja bardzo szybkiej wypłaty gotówki z zysku na prywatne konto w banku, bez zbędnych formalności. Aplikacji Fortuny wystawiamy mocną ocenę 8.9/10: pobierz dobrze ocenianą apkę Fortuny

🏆 Nasza ocena: 8.9/10

Aplikacja mobilna u bukmachera Fortuny to produkt najwyższej jakości, który działa sprawnie i płynnie przez 24/7. Wyróżnia się ona na tle konkurencji również tym, że dostosowana jest pod każdego klienta.

Mocne strony:

✅ Płynne działanie na systemach iOS/Android,
✅ Regularne transmisje LIVE z wydarzeń w dobrej jakości,
✅ Sprawne zarządzanie wpłatami i wypłatami,
✅ Pełny dostęp do apki można uzyskać bez przesyłania skanów dowodu,
✅ Szybkie powiadomienia o wygranych i dostępnych premiach.

Słabe strony:

❌ nie jest dostępna dodatkowa premia na telefon.

Gry karciane

Istotnym elementem Fortuny, który jest godny uwagi, są także gry karciane Bet-On-Games. Po wysokich kursach na świetnej platformie u tego buka zagracie nie tylko w Pokera, ale także w Dragon&Tiger oraz Baccarata. Drobnym minusem jest brak polskich stołów, ale warunki gry są tak dobre, że w pełni rekompensują anglojęzycznych krupierów.

Atutem i mocną stroną gier karcianych u bukmachera Fortuna jest również profesjonalna obsługa wszystkich stołów 24/7, a także uproszczony system zawierania zakładów, przeznaczony dla każdego typera. Oceniamy Bet-On-Games w Fortunie na 8.8/10 ze względu na brak polskich stołów. Jeśli z oceny wyłączony język krupierów, to wówczas ocena automatycznie wzrasta do wysokiego poziomu 9.5/10, stając się jedną z lepszych na polskim rynku zakładów: chcę przetestować gry karciane w Fortuna

🏆 Nasza ocena: 8.8/10

Gry karciane od Fortuny trzymają wysoki poziom, zbierając przy okazji fantastycznie recenzje. Odznaczają się one tym, że można je pograć na spoko warunkach przez 24/7. Jedynym mankamentem jest brak polskich stołów, ale nie przeszkadza on w ogóle w skutecznej grze.

Mocne strony:

✔️ Atrakcyjne kursy na wszystkie gry,
✔️ Profesjonalna obsługa 24/7,
✔️ Uproszczona procedura zawierania kuponów.

Słabe strony:

❌ Brak polskich stołów.

Obsługa klienta

Sądzimy, że obsługa klienta w zakładach bukmacherskich Fortuna zasługuje na specjalne wyróżnienie i pochwałę. U tego buka na najwyższe oceny zapracowali sobie rzetelni i profesjonalni pracownicy, którzy są w stanie rozwiązać każdą zaistniałą sytuację czy problem. Rzuca się w oczy ich merytoryczne przygotowanie oraz przyjazne nastawienie, które zasługuje na 9.7 w 10-stopniowej skali.

Sprawnie działająca możliwość konwersacji na czacie live oraz dobrze funkcjonujący dział supportu sprawiają, że połączenie z konsultantem można zrealizować w ciągu zaledwie kilkudziesięciu sekund. Wysoki poziom obsługi klienta powoduje, że mogą z niej korzystać zarówno doświadczeni, jak i początkujący obstawiający. Ogromną zaletą jest także to, że z obsługi klienta Fortuna mogą korzystać także typerzy, którzy nie mają jeszcze konta u tego buka.

🏆Nasza ocena: 9.7/10

Nie mamy wątpliwości, że wysokiej jakości obsługa klienta w Fortunie zapewnia bezpieczeństwo płynnego obstawiania. Łatwość kontaktu z bukmacherem podnosi atrakcyjność i poczucie ochrony przed potencjalnymi problemami.

Mocne strony:

✔️ Rzetelne podejście do każdego klienta,
✔️ Obsługa działa 24/7,
✔️ Bardzo dobre i merytoryczne podejście do sprawy,
✔️ Szeroki wybór sposobu na kontakt.
✔️ Szybkie połączenie z konsultantem.

Słabe strony:
Słabo rozbudowany FAQ

Opinie: gracze vs. eksperci

Analizując każdego legalnego polskiego bukmachera, należy spojrzeć na niego koniecznie z dwóch różnych perspektyw. Dlatego też w tej sekcji przedstawimy nie tylko szczegółowe oceny regularnych graczy z forum, ale także komentarze ekspertów, którzy kolokwialnie pisząc na bukmacherce zjedli zęby.

ZAŁÓŻ KONTO W FORTUNIE!Wykorzystaj kod na 2023 r. i zgarnij 630 złHasło do Fortuny: LEGALSPORT
ZAŁÓŻ KONTO W FORTUNIE!
Wykorzystaj kod na 2023 r. i zgarnij 630 zł
Hasło do Fortuny: LEGALSPORT
WYBIERAM

Dzięki temu zyskasz szeroki obraz bukmachera Fortuna i tym samym zdecydowanie łatwiej będzie Ci zdecydować, czy zakładasz u niego nowy profil gracza online, czy też nie. A więc sprawdźmy co sądzą o zakładach bukmacherskich Fortuna gracze i eksperci. Trudno wyrokować, jak w przyszłości będą wyglądały oceny bukmachera Fortuna, tak więc zachęcamy do regularnego odwiedzania naszej strony i artykułu.

Oceny graczy o bukmacherze Fortuna

Na początek przedstawimy Wam spojrzenie typujących, którzy na co dzień obstawiają zakłady bukmacherskie w Fortunie Online. Co ciekawe, większość regularnych graczy ma niezwykle trafne przemyślenia, które w punkt określają, jakim bukmacherem jest eFortuna Zakłady Bukmacherskie.

"Najlepiej rozbudowana oferta na piłkę na rynku"

- Nie ma co ukrywać. Fortuna ma chyba najlepiej rozbudowaną ofertę ze wszystkich buków, można nawet postawić na rzuty rożne w 4 lidze angielskiej. No i te benefitowe 630 zł. Poezja dla początkującego gracza, polecam każdemu, sam skorzystałem i nie żałuję w ogóle. Tylko wróćcie tutaj i zostawcie komentarz, bo to jest mega ważne. Ja dzięki nim zacząłem stawiać w Fortunie | dodano przez Michał.

"Oferta na mecze jedna z najlepszych"

- Grałem jak był Prof, gram i teraz, oferta na mecze jedna z najlepszych. Brakuje mi tylko tych tablic, gdzie pani markerem pisała kursy. Stare dobre czasy, które już chyba nigdy nie wrócą, a szkoda, bo mocny sentyment pozostał ;d | dodano przez Jarek.

"Czy chat Fortuny jest potrzebny?"

- Ten live chat fortuny jest niepotrzebny według mnie, bo za każdym razem, jak pytam coś to konsultantka, odpisuje proszę skorzystać z formularza kontaktowego albo jakieś frazesy wypisuje, to po co ten livechat?? Słabo, chociaż zdaję sobie sprawę, że to mógł być przypadek!!! Piszcie w komentarzach swoje spostrzeżenia! | dodano przez madMax.

"Bukmacher Fortuna to numer 1 na rynku"

- Dla mnie iFortuna to bezkonkurencyjny bukmacherski numer 1 na rynku. Wszystko u nich jest na miejscu i działa jak powinno. Wielki, ale to wielki plus za serwis dla kibica, gdzie co chwila pojawiają się jakieś zapowiedzi i analizy. Tak to powinno wyglądać. Oby więcej takich firm. Pełen profesjonalizm, ucz się konkurencjo! | dodano przez Profi.

"Moja uczciwa ocena buka Fortuna to 9/10"

- Super oferta jest u tego bukmachera. Szczególnie godna polecenia jest propozycja dotycząca zakładów specjalnych, gdzie znaleźć można wszystko i to na każdy temat. Typować można wydarzenie całkiem prawdopodobne, ale i te kosmiczne - i to dosłownie :D Wiadomo, że nikt rozsądny tych drugich nie wybierze, ale przynajmniej jest ciekawie. Pośmiać się można. Moja uczciwa ocena buka Fortuna to 9/10 | dodano przez Marcin W.

Oceny ekspertów o Fortunie

Nie da się ukryć, że Fortuna Zakłady Bukmacherskie wśród regularnych graczy zbiera w sporej większości pozytywne komentarze na swój temat. Teraz zobacz, jak o tym wiarygodnym i sprawdzonym bukmacherze Fortuna wypowiadają się profesjonalni typerzy oraz eksperci bukmacherscy. Czy ich spojrzenie na bukmachera Fortuna jest takie samo, jak w przypadku obstawiających? Przekonajmy się.

"Oferta naprawdę jest pokaźna i dobra"

- Jeżeli ktoś chce założyć nowe konto w Fortunie, to przede wszystkim musi zwrócić uwagę na liczbę selekcji i ich jakość (musi sprawdzić, czy pasują one po prostu do jego stylu gry i obstawiania). Oferta naprawdę u buka jest pokaźna i dobra. Jest z czego wybierać i to jest tak naprawdę podstawa, bo nic nie zastąpi dobrych propozycji. Mogą być wysokie i zachęcające kursy i takie faktycznie są, ale jak będziemy stawiać tylko to, co popadnie, to nic nie wygramy w dłuższej perspektywie.  | dodano przez analityka, który pracuje dla bukmachera.

"Super bukmacher z surebetami i valuebetami"

- Dla mnie eFortuna to buk numer jeden, zaraz po niej STS, Betfan i Betclic. To właśnie w Fortunie obstawiam większość swoich zakładów bukmacherskich przez sieć. Swoją strategię opieram na typowaniu hokeja na lodzie + okazjonalnie siatkówki w zdarzeniach 2-drogowych, więc Fortuna idealnie się do tego nadaje. Mogę też zdradzić, że czasami udaje mi się też odnaleźć w ich ofercie surebety o wysokich kursach i wówczas gram je za spore stawki. Polecam każdemu analizę oferty Fortuny | dodano przez profesjonalnego typera.

"Fortuna cały czas idzie do przodu"

- Zakłady zmieniają się dynamicznie i to widać gołym okiem. Ja pamiętam czasy, gdzie praktycznie nie było buków. Trzeba było się sporo nagonić, żeby coś puścić. Wtedy pierwszy raz wszedłem do Fortuny i już mi tak zostało, więc mogę się wypowiedzieć o tym buku. Różne etapy Fortuna miała, ale cały czas idzie do przodu, więc jak potrzebujecie bukmachera, który lubi się rozwijać, to dla Was wybór może być tylko jeden - Fortuna. Widać na przestrzeni lat te nowe ligi, rozwiązania, promocje. I to jest naprawdę fajne, bo widać, że buk podchodzi na poważnie do swoich klientów. | dodano przez typera, który przez dwa lata pracował w punkcie stacjonarnym.

Wady i zalety bukmachera Fortuna

Fortuna Zakłady Bukmacherskie, jak każdy inny legalny bukmacher z licencją Ministerstwa Finansów, może pochwalić się zarówno zaletami, które wpływają na regularną grę, jak i drobnymi wadami. I teraz właśnie zajmiemy się tym tematem w telegraficznym skrócie, tak abyście mogli zestawić sobie najważniejsze elementy ze sobą w przystępny sposób. Dzięki temu będziecie mogli odpowiedzieć sobie na pytanie, czy eFortuna jest dla was idealnym bukmacherem.

Zalety bukmachera Fortuny:

✔️ posiada wysokie kursy na całą ofertę prematch i LIVE,

✔️ oferuje świetne podtypy na piłkę nożną, koszykówkę i hokej,

✔️ umożliwia grę bez podatku na wszystkie dyscypliny,

✔️ udostępnia nowoczesną stronę internetową oraz aplikację mobilną,

✔️ wystawia fantastyczne i dochodowe promocje dla stałych klientów,

✔️ pozwala na założenie konta tymczasowego,

✔️ ma specjalny e-shop dla graczy z dodatkowymi premiami gotówkowymi.

Oczywiście, abyście mieli ogólny obraz bukmachera Fortuna i jego jakości, to oprócz zalet, przedstawiamy Wam także wady, z którymi możecie się spotkać podczas gry u tego operatora zakładów wzajemnych. Do największych mankamentów u tego buka zaliczyć należy średniej jakości "live score", rzadkie zmiany promocji online, a także niestandardowe sortowanie rozgrywek sportowych.

Wady bukmachera Fortuny:

❌ średniej jakości "live score",

❌ podwyższone marże na niektóre ligi sportowe,

❌ brak możliwości łączenia typów długoterminowych.

Naszym zdaniem zalety bukmachera Fortuna zdecydowanie przykrywają jednak drobne niedociągnięcia. Według nas w Fortunie gra się bardzo dobrze, a każdy kupon daje graczowi ogromną przyjemność i satysfakcję. Najlepszym przykładem potwierdzającym tę teorię jest statystyka założonych nowych profili. Z każdym kolejnym miesiącem liczba bezpłatnych kont u tego buka rośnie: chcę skorzystać z Fortuny

FAQ

1️⃣ Jakie opinie ma Fortuna?

Bukmacher iFortuna zbiera bardzo dobre oceny i komentarze od graczy. Typujący chwalą sobie wysokie kursy bukmacherskie, bogatą ofertę zakładów sportowych i politycznych, a także bezproblemowe działanie strony internetowej oraz aplikacji mobilnej. Więcej szczegółów w naszym artykule.

2️⃣ Jak eksperci oceniają bukmachera eFortuna?

Profesjonalni eksperci w pozytywny sposób wypowiadają się o bukmacherze eFortuna. Ponadto, zwracają oni uwagę na fakt, że internetowa oferta bukmacherska eFortuna, jak i oferta bonusów dla nowych i stałych klientów, umożliwia grę na wielu niezwykle efektywnych systemach bukmacherskich (np. system bukmacherski d'Alembera, czy też system płaskiej stawki), które w dłuższej perspektywie gwarantują zysk z zakładów sportowych. Więcej oponii w naszym tekście.

do góry
Komentarze (1)
Fortuna opinie. Czy to dobry bukmacher?
Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają zastosowanie polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi Google.
Zenek
skomentowano ponad miesiąc temu
nie widzę tu opinii o punkcie stacjonarnym fortuny w Bydgoszczy, prośba o ankietę

Przeczytaj równiej

Fortuna bonus

Fortuna bonus

7978
289
U bukmachera Fortuna możesz odebrać atrakcyjny bonus na start w wysokości 630 zł, z naszym zawsze aktywnym hasłem polecającym LEGALSPORT. Nagroda powitalna przeznaczona jest dla nowych klientów, którzy nie mają jeszcze internetowego konta do betowania u tego sprawdzonego i cenionego operatora online. Obecnie jest to najlepszy bonus powitalny na polskim rynku.
Fortuna - jak zarejestrować konto

Fortuna - jak zarejestrować konto

9354
351
Sprawdź, jak prosta, szybka i bezpieczna jest bezpłatna rejestracja w Fortuna Zakłady Bukmacherskie, a także jakie dodatkowe korzyści daje ona graczom. Tylko u nas dowiesz się, jak zarejestrować za darmo przez internet pierwsze konto online w Fortunie bez dowodu.
FORTUNA bonus bez depozytu

FORTUNA bonus bez depozytu

18456
622
Promocje bukmacherskie na start dotyczą na ogół podwojenia pierwszej wpłaty lub skonstruowania bezpiecznego kuponu bez ryzyka. Coraz częściej jednak oferty bonusowe polskich bukmacherów online uzupełniają darmowe zakłady, czyli freebety - taki darmowy zakład na start znajdziemy np. w ofercie legalnego buka Fortuna.
Fortuna zakład bez ryzyka

Fortuna zakład bez ryzyka

11928
467
Bukmacher Fortuna przygotował dla nowych graczy bardzo atrakcyjny zakład bez ryzyka 600 zł. Aby go odebrać, należy podczas tworzenia konta u tego buka podać nasze hasło afiliacyjne LEGALSPORT. Oprócz cashbacku każdy gracz otrzyma szereg innych benefitów - w sumie 630 zł. Jeśli chcesz teraz odebrać cashback 600 zł, kliknij w tej bezpieczny przekierowujący link: odbierz 600 zł bez ryzyka

Może cię zainteresować

STS opinie

STS opinie

5539
600
Nie da się ukryć, że opinie innych graczy na temat konkretnych bukmacherów internetowych są bardzo istotne i przeważnie ułatwiają podjęcie decyzji o darmowej rejestracji nowego konta do typowania zakładów. Dlatego w tym miejscu zebraliśmy dla Was najpopularniejsze merytoryczne przemyślenia obstawiających, którzy na co dzień korzystają z usług bukmachera STS. Jakie opinie ma STS? Czy gracze polecają typowanie w STS?
Opinie o BETFAN

Opinie o BETFAN

6398
191
W naszym dziale "Opinie o BETFAN" znajdziecie tylko sprawdzone i merytoryczne rekomendacje oraz opinie o legalnym, bezpiecznym i wiarygodnym bukmacherze BETFAN. Najlepszy i najnowszy zbiór opinii na luty 2023,  o tym operatorze zakładów sportowych online, pozwoli Wam wyrobić sobie zdanie i ułatwi decyzję o rejestracji nowego konta do zakładów. Czy warto stawiać zakłady w BETFAN? Czy ten buk jest dobry?
Opinie o Betclic

Opinie o Betclic

10682
317
Jeżeli szukacie sprawdzonych i merytorycznych opinii o legalnym bukmacherze Betcli, to świetnie trafiliście! W poniższym dziale "Opinie o Betclic" znajdziecie bowiem najlepszy i najnowszy zbiór najciekawszych opinii oraz rekomendacji dla legalnego bukmachera Betclic Online. Serdecznie zapraszamy do lektury!
Opinie o Betcris. Jak gracze oceniają tego buka?

Opinie o Betcris. Jak gracze oceniają tego buka?

892
7
Żeby bukmacher był atrakcyjny dla typerów pod kątem długoterminowego betowania, musi posiadać nie tylko wysokie i atrakcyjne kursy, czy też bogatą ofertę zakładów, ale także musi mieć jakościowe bonusy dla nowych i stałych klientów. Aby pozyskać tę wiedzę, można przejrzeć mnóstwo poradników w sieci. Jest to dobry pomysł, jednak trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że nic tak naprawdę nie zastąpi typerskich opinii o bukmacherze, które są wygłaszane przez obstawiających, którzy już wcześniej dokonali procesu bezpłatnej rejestracji.

Inni czytali również

Freebet w BETFAN | luty 2023 r.

Freebet w BETFAN | luty 2023 r.

12496
358
Freebet Betfan umożliwia stawianie kuponów za darmo. Przeczytaj jakie prezenty ma w swojej ofercie legalny bukmacher BETFAN bez depozytu i czy mozna odebrać u buka darmową kasę na zakłady. 
Jak założyć konto w TOTALbet - rejestracja online

Jak założyć konto w TOTALbet - rejestracja online

4117
99
TOTALbet jest w Polsce legalnym bukmacherem internetowym, który bardzo pewnie wkroczył na polski rynek i od razu mierzy wysoko. Nic dziwnego – TOTALbet uruchomił swoją stronę internetową na komputery stacjonarne oraz komórki i już teraz może równać się z najlepszymi w zakresie nowych technologii na rynku bukmacherskim.
Freebet bez depozytu od Betclic

Freebet bez depozytu od Betclic

48002
2065
Betclic Zakłady Bukmacherskie zakład bez ryzyka 200 zł ekskluzywne zakłady na FameMMA Boost i Jackpot Betclic 200 zł Betclic kod promo: LEGALSPORT Odbieram Betclic kod promo: LEGALSPORT Legalny polski bukmacher Betclic bardzo poważnie podchodzi do sprawy nagród bukmacherskich. Betclic Zakłady Bukmacherskie udostępnia swoim klientom nie tylko mega ekskluzywną premię na start z kodem promocyjnym LEGALSPORT, ale również freebety w ramach promocji tymczasowych oraz okazjonalnych. Jakie zakłady bez wpłat oferuje na swoich bukmacherskich platformach do stawiania Betclic?
Freebet Betcris na nowe konto

Freebet Betcris na nowe konto

2638
92
Zakłady Bukmacherskie Betcris przygotowały dla swoich nowych użytkowników wysoki freebet startowy od depozytu, jako część bonusu powitalnego. Zakład o wartości max. 100 zł możecie zgarnąć na prostych warunkach regulaminowych. Freebet jest dostępny dla wszystkich typerów, którzy podczas darmowej i prostej rejestracji aktywują nasz specjalny kod promocyjny LEGALSPORT. Dodatkowa nagroda to typowanie bez ryzyka.
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując przeglądanie witryny wyrażasz zgodę na postanowienia naszej polityki prywatności dotyczącej plików cookies.