czwartek, 17 października 2019
Najnowsze: Zakłady na NBA 2019/2020

Opinie o Fortuna

Najnowsze rekomendacje oraz oceny bukmachera eFortuna Zakłady Bukmacherskie - opinie o kursach, typach, bonusach i nie tylko!

Odbierz kod promocyjny Fortuna Oferta na bonus Fortuna VIP ważna do 31 października 2019
Spis treści
Rozwiń
  1. Opinie o bukmacherze Fortuna
  2. Bonusy w Fortunie – opinie typerów
    1. Fortuna zakład bez ryzyka opinie
    2. Fortuna bonus od depozytu opinie
    3. Fortuna freebet opinie
  3. Opinie graczy o promocjach Fortuna
  4. Fortuna kursy bukmacherskie – opinie
  5. Opinie na temat kodu promocyjnego Fortuny
    1. Fortuna kod promocyjny: roczne zestawienie ocen
  6. Jakie opinie ma oferta bukmachera Fortuna?
  7. Fortuna - opinie z forum
    1. Fortuna opinie graczy z forum | 2019 r.
    2. Fortuna opinie ekspertow | 2019 r.
  8. Fortuna rekomendacje graczy
  9. Fortuna wady i zalety
  10. FAQ: opinie o Fortunie w pytaniach i odpowiedziach

Poniżej znajdziecie nie tylko opinie o kursach bukmacherskich online czy internetowej ofercie sportowej, ale również będziecie mogli zaznajomić się z uwagami dotyczącymi bonusów na start w Fortuna Zakłady Bukmacherskie. Nie zabraknie też konkretnych opinii o samym bukmacherze Fortuna. Serdecznie zapraszamy do lektury! 

Opinie o bukmacherze Fortuna

Bukmacher Fortuna Online wśród graczy, którzy regularnie obstawiają zakłady bukmacherskie przez internet, cieszy się bardzo dobrymi opiniami. Typujący chwalą sobie nie tylko profesjonalne podejście do klienta, ale również wysokie kursy bukmacherskie oraz bogatą ofertę bonusów bukmacherskich i zakładów sportowych na najbardziej medialne wydarzenia z całego świata. Dzięki tak kompleksowemu podejściu, bukmacher eFortuna spełnia oczekiwania nawet najbardziej wymagających typerów i to jest największa zaleta tego operatora zakładów bukmacherskich.

Zakłady bukmacherskie Fortuna

Bonus na start z kodem promocyjnym Fortuna: odbierz 1140 złotych za darmo!
Aktualny kod promocji na październik 2019 r. to: LEGALSPORT

Przechodzę do bukmachera online

Fortuna Zakłady Bukmacherskie może pochwalić się również świetną stroną internetową, która na tle konkurencji wygląda naprawdę bardzo dobrze. Gracze zwracają uwagę przede wszystkim na płynność działania, intuicyjność oraz przejrzystość, dzięki której można bez problemów sortować sobie wybrane wydarzenia sportowe.

Podobne, bardzo pozytywne recenzje zbiera także aplikacja mobilna na telefon komórkowy lub tablet z system iOS lub Android od eFortuna (zobacz >> test aplikacji bukmacherskiej Fortuna) – opinie najczęściej dotyczą ciekawego wyglądu, a także szybkości działania, która w zakładach bukmacherskich jest niezwykle ważna. Dzięki temu nie umknie Wam żaden mecz piłkarski czy siatkarski na kuponie sportowym. Jeżeli chcecie opierać swoją grę na aplikacji mobilnej, to Fortuna online z całą pewnością pomoże Wam konstruować świetne zakłady wzajemne gwarantujące pokaźne ewentualne wygrane.

Co ciekawe, wielu obstawiających łączy typowanie meczów w internecie z grą w punktach stacjonarnych Fortuna, które w dalszym ciągu cieszą się pozytywnymi opiniami: co drugi typer zwraca uwagę, że w punktach naziemnych można w bardzo przyjemny sposób wymieniać się zdobytą wiedzą z innymi graczami, a co za tym idzie stawiać niezwykle dopracowane i przemyślane kupony bukmacherskie.

Kto może założyć nowe iKonto Fortuna? Tak naprawdę z usług tego operatora zakładów sportowych mogą z czystym sumieniem korzystać zarówno doświadczeni gracze, jak i początkujący obstawiający, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z bukmacherką. Wszystkie elementy u tego bukmachera są tak dopasowane, że spełnią one, tak jak już wspominaliśmy, oczekiwania każdego typera - pamiętajcie o tym!

Bonusy w Fortunie – opinie typerów

Fortuna to jeden z najbardziej doświadczonych bukmacherów z licencją Ministerstwa Finansów w Polsce, dlatego też przykłada on sporą uwagę do bonusów bukmacherskich na start dla nowych graczy. Nie dziwi nas więc fakt, że typerzy pozytywnie wypowiadają się o ofercie powitalnej eFortuna Online: co więcej, fraza "Fortuna bonusy opinie", to obecnie najczęściej wyszukiwane hasło związane z zakładami bukmacherskimi w polskim internecie! Obecna propozycja na start tego operatora zakładów sportowych składa się z trzech niezwykle korzystnych części, w związku z tym specjalnie dla Was przedstawimy szczegółowe opinie typerów o każdym elemencie promocji powitalnej Fortuny.

Baner z informacją o kwotach bonusowych w eFortuna | Oferta ważna z kodem promocyjnym LEGALSPORT
Bonus na start z kodem promocyjnym w Fortuna Online

Fortuna zakład bez ryzyka opinie

Obstawiający bardzo często korzystają z oferowanego przez Fortunę zakładu bez ryzyka. Z informacji, które pozyskaliśmy w ostatnim czasie od nich, jednoznacznie wynika, że zgarniają oni korzystny zakład bez ryzyka iFortuna przede wszystkim dlatego, że posiada on niezwykle korzystne warunki regulaminowe: np. brak kursu minimalnego czy brak minimalnej liczby zdarzeń na zakładzie sportowym. Przyciąga ich również bardzo wysoki zwrot z zakładu bez ryzyka - z kodem promocyjnym fortuna, który brzmi LEGALSPORT, wynosi on aż 120 zł – dzięki któremu nie ryzykują oni własnych środków z indywidualnego bukmacherskiego budżetu zwanego bankrollem.

- Propozycja na start w Fortunie jest po prostu MEGA. Długo się wahałem, ale teraz to jestem w siódmym niebie, bo dość, że zarobiłem, to jeszcze zrobiłem to z zabezpieczeniem. Chodzi mi tutaj o zakład bez ryzyka 120 zł z kodem LEGALSPORT. Warunki też są okej, więc szybko to ogarnąłem. Polecam każdemu graczowi, bo tak naprawdę jestem nowym typerem, a sobie poradziłem ze wszystkim szybciutko – opinia dodana przez Patryka, który na bukmacherskim forum podpisuje się jako Patrix77.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Ja grałem przez kilka lat w punktach naziemnych i chciałem sobie w końcu przetestować buka online. Wybrałem Fortunę, bo kumpel miał tam konto i nie żałuję, gdyż spełnia ona wszelkie moje oczekiwania. No może czasami brakuje mi pewnych specjalistycznych typów, ale ogólnie jest okej: szczególnie polecam bonus na start, bo jest prosty i łatwy do ogarnięcia. Tak łatwej kasy nie zgarnąłem jeszcze nigdzie – opinia dodana przez Michała z Krakowa.

Fortuna bonus od depozytu opinie

Druga część promocji też zbiera korzystne opinie ze strony graczy, ale jest to w pełni uzasadnione, albowiem w tym momencie bonus od pierwszej wpłaty w Fortunie, pod względem warunków regulaminowych, zalicza się do krajowej czołówki. Typujący chwalą sobie w pierwszej kolejności niewielki, zaledwie czterokrotny, obrót oraz niski kurs całkowity kuponu, który zalicza się do pełnego obrotu bukmacherskiego.

  KOD PROMOCYJNY DO FORTUNA  
Oferta z kodem bonusowym ważna na 2019 rok

- Podwojenie do 1000 złotych może nie jest gigantyczne, ale za to ma świetne warunki regulaminowe, dlatego też się na nie zdecydowałem. Co z tego, że inni bukmacherzy mają więcej, jak nie da się tego ogarnąć w żaden sposób. W Fortunie wszystko jest uczciwe i na super warunkach, z którymi poradzi sobie nawet świeży i w ogóle niedoświadczony gracz. No i oczywiście polecam fortuna kod zniżkowy > LEGALSPORT, bo bez niego zakład bez ryzyka jest dużo mniejszy. Ja dzięki temu kodowi rabatowemu zgarnąłem extra 1140 złotych, więc cieszę się, jak dziecko! – opinia dodana przez Andrzeja, który jest naszym regularnym czytelnikiem.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Fortuna zmiażdżyła konkurencję albo mi się akurat udało. 4-krotny obrót zrobiłem w dwa tygodnie… stawiałem jak natchniony i jeszcze mi wchodziło wszystko. Co prawda nie udało się nic wycisnąć z zakładu bez ryzyka, ale przynajmniej eFortuna zwróciła mi 120 złotych. Ogólnie polecam tego buka, bo działa sprawie i na normalnych i racjonalnych zasadach. Nic nie kombinują, wszystko jest tak, jak jest napisane w regulaminie. Bez ściemyopinia dodana przez Roberta*.

Fortuna freebet opinie

Pochodzący z Cieszyna bukmacher oferuje także "fortuna zakład bez depozytu 20 zł". Jeśli chcecie aktywować freebet Fortuna na swoim prywatnym koncie bukmacherskim online przeznaczonym do gry, to podczas aktywacji profilu gracza musicie wpisać na formularzu rejestracji online w specjalnym polu "kod promocyjny" wyjątkowy kod rabatowy LEGALSPORT (zobacz, jak się zarejestrować w Fortuna z kodem vip).

Bezpieczny zakład bez wpłaty od Fortuna działa na takich samych warunkach regulaminowych, co zakład bez ryzyka, dlatego też jest on bardzo ceniony przez typerów o różnym stopniu zaawansowania - freebet nie jest obłożony warunkami obrotu bukmacherskiego online. W sumie za zniżkowy kod promocyjny do Fortuny zyskuje się bonus od depozytu 1000 zł, cashback 120 zł oraz freebet 20 zł - mega oferta specjalna.

- Freebet 20 zł w Fortunie jest naprawdę okej, bo zasady są proste jak budowa cepa. Podobnie, jak przy cashbacku 120 zł. Ogólnie do Fortuny przyciągnęła mnie, i nie będę tego ukrywał, kwota max. bonusu od depozytu, bo kto nie chciałby postawić za ponad tysiaka. Nie twierdzę jednak, że każdy musi tak wybierać, bo mam kumpla, który zgarnął FREEBETA na 20 złotych i wygrał więcej niż ja ugrałem za bonus, więc to wszystko zależy od indywidualnych upodobań gracza – opinia dodana przez Wiktora, który zakłady bukmacherskie obstawia od 5 lat.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Ja od zawsze korzystam tylko z freebetów i dlatego wykorzystałem opcję Fortuny na dwie dyszki. I muszę przyznać, że jestem mega zaskoczony. Za tę darmową kasę od buka obstawiało mi się lekko i przyjemnie, jak nigdy można powiedzieć. Prawdopodobnie jest to efekt tego, że mają korzystne warunki z kodem bonusowym. W sumie ograłem buka na 2500 złotych, więc nie jest źle. A przynajmniej tak mi się wydaje. Warto grać w Fortunie na bank - darmowe pieniądze Fortuna są okej :) – opinia dodana przez Marcina.

* Jeżeli chcecie podzielić się z nami swoimi opiniami na temat poszczególnych bukmacherów, to zachęcamy Was do kontaktu poprzez naszego maila: wspolpraca5@legalsport.pl.

Opinie graczy o promocjach Fortuna

Fortuna Zakłady Bukmacherskie za swój system promocji dla stałych graczy zbiera mnóstwo pozytywnych opinii. Fortunę chwalą początkujący typerzy oraz profesjonalni gracze. Typujący, którzy na co dzień obstawiają zakłady sportowe u bukmachera Fortuna, który posiada pełną licencją Ministerstwa Finansów, zachwalają bonusy związane między innymi z piłką nożną, siatkówką, czy też koszykówką oraz przede wszystkim grę bez podatku – Happy Hours gwarantuje o +14% wyższe wygrane na każdym postawionym zakładzie sportowym.

Zakłady bukmacherskie Fortuna

  Fortuna to według graczy najlepszy bukmacher w Polsce
Średnia ocena bukmachera Fortuna do 9.2/10

Formularz rejestracyjny online

Dodatkowo typerzy Fortuny komplementują nieocenione promocje połączone ze sklepem iFortuna. Dzięki tak zwanemu e-shopowi Fortuna można za promocyjne punkty kupować na przykład zakłady bez ryzyka o wartości 50 zł czy nawet 100 zł – jeżeli postawiony w ramach tej promocji kupon bukmacherski okaże się przegrany, to wówczas eFortuna Online zwraca postawione środki zgodnie z regulaminem konkretnej akcji promocyjnej.

- Gram w Fortunie Online niemal od początku i zawsze ceniłem sobie e-shop Fortuna. Wymieniłem już tam tak dużo punktów, że nawet nie pamiętam, ile dokładnie. Niemniej jednak zgarnąłem kilka zakładów bez ryzyka za grosze, plus kiedyś jeszcze z tego co pamiętam nagrody rzeczowe. No, a jak teraz dodali mi jeszcze grę bez podatku, to w ogóle kosmos. Szukałem z ciekawości lepszej oferty, ale nie znalazłem, więc polecam Fortunę każdemu typerowi. Pozdrawiam – opinia dodana przez Mariusza.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Ten e-shop to fajna sprawa, bo już zgarnąłem dwa razy zakład bez ryzyka i jeszcze drobny !Bonus 100% od wkładu do 100zł, ale mogliby trochę ten sklep urozmaicić. Większy wybór jeszcze bardziej nakręciłby mnie do obstawiania, ale nie jest najgorzej. Bardzo konkretnie wyglądają też oferty promocyjne na skoki narciarskie i piłkę nożną. Fajnie się ogólnie obstawia w Fortunie, no i taka rodzinna atmosfera tam jest. A ja taką lubię, bo fajne kupony można sklecić wtedy – opinia dodana przez Rafcio888.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Ja dopiero zacząłem obstawiać w Fortunie, wcześniej obstawiałem sobie tylko w STS oraz Totolotku. Gram od 2 tygodni, więc nie mogę się za bardzo wypowiadać w kwestiach promocji, ale na razie jest dobrze. Rewelacji nie ma, ale podstawowe potrzeby idzie tam zaspokoić. Dla mnie lepiej niż w STS. Wrócę tu jeszcze za jakiś czas i gdzieś się wypowiem o ofercie promocyjnej w Fortunie – opinia dodana przez PLWDRT_33.

Fortuna kursy bukmacherskie – opinie

Jeżeli szukacie legalnego polskiego bukmachera internetowego z licencją Ministerstwa Finansów z bardzo konkretnymi i wysokimi kursami bukmacherskimi, to eFortuna będzie dla Was wręcz idealnym wyborem. Pochodzący z Cieszyna operator zakładów bukmacherskich posiada bowiem w swojej ofercie bukmacherskiej nie tylko świetne współczynniki na najważniejsze wydarzenia sportowe, jak Liga Mistrzów, Liga Europy czy Premier League, ale także całkiem solidne kursy na mniej medialne pojedynki - np. mecze z ligi belgijskiej czy spotkania z ligi holenderskiej.

Dzięki temu możecie sklecić kupon sportowy online w Fortunie z kursami nawet o +20% wyższymi niż u konkurencji. Nasz pogląd na tę sytuację w pełni potwierdzają regularni typerzy, którzy w samych pozytywnych opiniach wypowiadają się o kursach w Fortunie Zakłady Bukmacherskie. Zresztą zobaczcie sami, co o współczynnikach i ich jakości w Fortunie Online sądzą sami typujący.

- Ja stawiam sobie kupony w Fortunie na większość dyscyplin, tak dla zabawy, i przeważnie ogarniam kurs ogólny wyższy niż u konkurencji. To jest naprawdę bajka, bo na kilku wygranych kuponach można zyskać za free nawet stówkę. Polecam przede wszystkim piłkę nożną, hokeja na lodzie – szczególnie niemiecką ekstraklasę, no i tenisa ziemnego. Tam przede wszystkim można wyrwać dobre kursiki  – opinia dodana przez Pawcio22.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Jak lubicie stawiać kupony pojedyncze, to polecam Fortunę. Dla mnie to buk numer jeden, jeżeli chodzi o kursy do takich zakładów. Zawsze udaje mi się ogarnąć dobre opcje. Ostatnio w Fortunie na Liverpool wyłapałem kurs 2.40. A u innych bukmacherków było tylko 2.20, więc nawet nie ma co komentować – opinia dodana przez Piotra.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Bardzo długo analizowałem sobie sytuację u legalnych buków i wyszło mi, że Fortuna jest najlepsza do obstawiania niemieckiego hokeja na lodzie. Śledzę te rozgrywki od 10 lat i coś w tym jest, że eFortuna daje najlepsze kursy. Wcześniej obstawiałem w STS, ale czułem, że coś jest nie tak z moimi wygranymi. Tak naprawdę nie ma porównania jakości. Dla mnie iFortuna to numer 1. Potem PZBuk, LVBET oraz STS Zakłady Bukmacherskie – opinia dodana przez Grzegorz88.

Opinie na temat kodu promocyjnego Fortuny

Fortuna Zakłady Bukmacherskie udostępnia swoim klientom specjalny kod rekomendujący fortuna, jakim jest hasło rabatowe LEGALSPORT. Ekskluzywny kod bonusowy od Fortuna uprawnia wszystkich typerów do odbioru ulepszonego bonusu powitalnego na start online, który nie jest dostępny w standardowej ofercie.

Promocja rejestracyjna od Fortuna Polska za kod polecający składa się z podwojenia pierwszej wpłaty do 1000 złotych (szybkie metody płatności w Fortuna), a także z niezwykle korzystnego zakładu bez ryzyka o wartości 120 zł oraz freebetu 20 zł, który można przeznaczyć na dowolne zakłady internetowe znajdujące się w ofercie sportowej eFortuny: w regulaminie zasad freebetu online nie ma wpisanego minimalnego kursu bukmacherskiego ani minimalnej liczby zdarzeń na kuponie, co jest niezwykle ważne i korzystne dla graczy.

Baner z kodem polecającym od Fortuny | Aktualny kod promocji na październik 2019 r. to LEGALSPORT
Kod promocyjny Fortuna do maksymalnych bonusów

Legalny i w pełni wiarygodny bukmacher iFortuna oferuje dochodowy kod rabatowy fortuna (hasło promocyjne LEGALSPORT należy wpisać na formularzu rejestracyjnym online Fortuny w specjalnie wydzielonym polu "kod promocyjny") swoim klientom już od dłuższego czasu. Dlatego też postanowiliśmy, że sprawdzimy, jakie opinie na swój temat wśród regularnych typerów zbiera fortuna kod promocyjny LEGALSPORT. Jak kod rabatowy do Fortuna "LEGALSPORT" oceniają gracze obstawiający na co dzień zakłady sportowe przez internet? Przekonajmy się.

- Bardzo długo zastanawiałem się nad rejestracją nowego konta z kodem promocyjnym w Fortunie. Wahałem się, bo nie wiedziałem, z czym on się wiąże. Ostatecznie się na niego zdecydowałem i w ogóle nie żałuję swojej decyzji. Dostałem darmową kasę na grę, tak tak darmową, i co więcej, mogłem sobie ją dowolnie wykorzystać na co chce. Wpłaciłem sobie 200 zł, a potem okazało się, że otrzymałem drugie 200 zł w gratisie - mega zajafka. Super sprawa, więc wbijajcie sobie fortuna kod LEGALSPORT podczas rejestracji, bo to naprawdę nic nie kosztuje, a zdecydowanie ułatwia grę: sprawdzone na własnej skórze! – opinia dodana przez ManiakFortuny.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeśli zależy Wam na dodatkowych korzyściach, to jak najbardziej trzeba wbić kod do Fortuny > LEGALSPORT do formularza rejestracyjnego w Fortunie. Ja zawsze wychodzę z założenia, że jak można mieć trochę więcej kasy na grę bez wkładu własnego i wysiłku, to trzeba z tego korzystać. Bo po co tracić szanse na podwojenie wpłaty czy ulepszony zakład bez ryzyka albo freebet? Ja właśnie uchroniłem się przed porażką tym zakładem bez ryzyka od Fortuny. Zagrałem sobie 6 meczyków i 1 nie siadł, jak... zawsze, ale kasy nie straciłem, bo Fortuna mi wszystko wróciła na konto i mogłem sobie wypłacić lub grać dalej – opinia dodana przez Avatar77.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Z kodu promocyjnego od Fortuna skorzystałem tylko dlatego, że moi kumple z roku akurat ogarniali temat rejestracji z kodem bonusowym. Na początku zastanawiałem się, po co on jest mi w ogóle potrzebny, ale teraz okazuje się, że jest mega pomocny. Szczególnie podoba mi się podwojenie, bo dzięki temu łatwiej w przyszłości ogarnąć zakłady o wysokich ewentualny wygranych. Nawet jestem trochę w szoku, że idzie mi na razie bardzo dobrze, ale pewnie to zasługa tak zwanego "szczęścia debiutanta". Zobaczymy, co będzie dalej – opinia dodana przez studencikUJ.

Fortuna kod promocyjny: roczne zestawienie ocen

Poniżej, specjalnie dla Was, przygotowaliśmy zestawienie roczne ocen kodu promocyjnego fortuna, który brzmi LEGALSPORT. Dzięki temu w mgnieniu oka będziecie mogli zaznajomić się z przekrojowymi ocenami zyskownego kodu rabatowego Fortuna. W efekcie szybko wyrobicie sobie zdanie o wiarygodnym i bezpiecznym kodzie bonusowym do  max. promocji startowych w Fortuna.

Fortuna kod promocyjny online: tabela ze średnimi ocenami kodu bonusowego
Miesiąc Ocena kodu do Fortuna: LEGALSPORT Liczba typerów oceniających kod rabatowy Fortuna
Styczeń 2019 r. 9.5/10 1000
Luty 2019 r. 9.2/10 1245
Marzec 2019 r. 9.7/10 960
Kwiecień 2019 r. 9.2/10 1166
Maj 2019 r. 9.5/10 1233
Czerwiec 2019 r.  8.9/10 999
Lipiec 2019 r. 9.4/10 850
Sierpień 2019 r. 9.2/10 1200
Wrzesień 2019 r. 9.7/10 1567
Październik 2019 r. 9.5/10 1435
Listopad 2019 r. 9.0/10 1089
Grudzień 2019 r. 9.5/10 1044

Fantastyczny kod promocyjny Fortuna, który brzmi LEGALSPORT, oceniali regularni typerzy, którzy na co dzień obstawiają internetowe zakłady bukmacherskie za pośrednictwem strony www lub aplikacji mobilnej na telefon komórkowy lub tablet. Powyższa tabelka jest na bieżąco aktualizowana przez naszych ekspertów bukmacherskich: ostatnia aktualizacja: październik 2019 roku.

Jakie opinie ma oferta bukmachera Fortuna?

Fortuna Zakłady Bukmacherskie posiada niezwykle rozbudowaną internetową ofertę bukmacherską online na wydarzenia sportowe na 2019 r., która spełnia wszelkie oczekiwania graczy. Można w niej znaleźć nie tylko typy na piłkę nożną, siatkówkę, koszykówkę, czy też tenis ziemny, ale również selekcje związane z dartem, piłką wodną oraz Formułą 1. W efekcie gracze bardzo wysoko oceniają ofertę bukmacherską bukmachera Fortuna - ocena w rankingach 9,5/10.

Typujący pozytywnie wypowiadają się także o zakładach na żywo (LIVE) oraz tak zwanych "Wirtualnych Sportach", które można w każdej chwili obstawić za dowolną stawkę pojedynczego zakładu. Co ciekawe, typerzy Fortuna najczęściej wypowiadają swoje opinie o wyścigach konnych. Ich zdaniem to najlepszy sport wirtualny dostępny na stronie internetowej Fortuny.

- Fortuna ma extra bogatą ofertę zakładów sportowych. Tak naprawdę zawsze najważniejsze typy są pod ręką, a jak trzeba znaleźć coś wyszukanego, to też jest do tego dostęp, więc luzik. Ja od dwóch lat ogarniam kupony online przez neta w Fortunie i zawsze stawiam, co chce. Nigdy mi niczego nie brakuje, a do tego wrzucają korzystne kursy, więc czego chcieć więcej. Dla mnie buk godny polecenia, bez dwóch zdań. No i te wirtualne wyścigi konne, mistrzostwo świata! - opinia dodana przez Karambu_22.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Fortuna to ogólnie ogarnięty bukmacher internetowy. Wszystko mają w miarę uczciwe i ok, ale ja przede wszystkim polecam Wam wyścigi konne. Dają one mnóstwo zabawy i potrafią wzbogacić budżet na grę zakładów sportowych. Ostatnio na koniach wygrałem 10000 zł, więc jest się czym chwalić - jeszcze tak dużo nigdy nie wygrałem. Nie wiem, może miałem farta, ale nadal polecam, bo przecież jedynym szczęściarzem być nie mogę - opinia dodana przez Mackiki.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Oferta prematch w Fortunie jest rewelacyjna. Każdy ogarnie coś dla siebie i to bez problemów. Na pewno nikt nie odejdzie z niczym. Mam jednak drobne zastrzeżenia do eFortuna zakłady LIVE – opinie co prawda ogólnie są okej, ale jak dla mnie trochę mało selekcji jest. No i czasami rynki za szybko się zamykają. Nie wiem, może wina leży po mojej stronie, ale wolę uprzedzić innych. Nie zmienia to jednak faktu, że polecam Fortunę każdemu graczowi. Po prostu idzie ich ograć - opinia dodana przez VaclikPow.

Fortuna - opinie z forum

Analizując każdego legalnego polskiego bukmachera, należy spojrzeć na niego koniecznie z dwóch różnych perspektyw. Dlatego też w tej sekcji przedstawimy Wam nie tylko szczegółowe opinie regularnych graczy z forum, ale także opinie ekspertów, którzy kolokwialnie pisząc na bukmacherce zjedli zęby.

  REJESTRACJA ONLINE W FORTUNIE  
Wykorzystaj kod promocyjny na 2019 r. i załóż nowe konto do gry

Dzięki temu będziecie mieć szeroki widok na bukmachera Fortuna i tym samym zdecydowanie łatwiej będzie Wam zdecydować, czy zakładacie w Fortunie nowy profil gracza online, czy też nie. Na marginesie musimy dodać, że co trzeci gracz decyduje się na darmową rejestrację swojego darmowego iKonta w Fortuna Zakłady Bukmacherskie z kodem promocyjnym fortuna, który brzmi LEGALSPORT. Tym samym odbiera on ulepszony bonus na start z darmową kasą na grę!

Fortuna opinie graczy z forum | 2019 r.

Na początek przedstawimy Wam spojrzenie typujących, którzy na co dzień obstawiają zakłady bukmacherskie w Fortunie Online. Co ciekawe, większość regularnych graczy ma niezwykle trafne przemyślenia, które w punkt określają, jakim bukmacherem jest eFortuna Zakłady Bukmacherskie.

Fortuna Zakłady Bukmacherskie - opinia z forum nr 1: Nie ma co ukrywać. Fortuna ma chyba najlepiej rozbudowaną ofertę bukmacherską ze wszystkich buków, można nawet postawić na rzuty rożne w 4 lidze angielskiej. No i te 120 zł na zakład bez ryzyka. Poezja dla początkującego gracza - polecam każdemu, sam skorzystałem i nie żałuję w ogóle | opinia dodana przez Michał.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortuna Zakłady Bukmacherskie - opinia nr 2: Grałem jak był Prof, gram i teraz, oferta na mecze jedna z najlepszych. Brakuje mi tylko tych tablic, gdzie pani markerem pisała kursy - stare dobre czasy, które już chyba nigdy nie wrócą, a szkoda, bo mocny sentyment pozostał ;d | opinia dodana przez Jarek.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortuna Zakłady Bukmacherskie - opinia nr 3: Ten live chat fortuny jest niepotrzebny według mnie, bo za każdym razem, jak pytam coś to konsultantka, odpisuje proszę skorzystać z formularza kontaktowego, to po co ten livechat?? Słabo, chociaż zdaję sobie sprawę, że to mógł być przypadek!!! Piszcie w komentarzach swoje opinie o chacie online w Fortuna! | opinia dodana przez madMax.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortuna Zakłady Bukmacherskie - opinia nr 4:  Dla mnie iFortuna to bezkonkurencyjny bukmacherski numer 1 na polskim rynku. Wszystko u nich jest na miejscu i działa jak powinno. Wielki, ale to wielki plus za serwis dla kibica, gdzie co chwila pojawiają się jakieś zapowiedzi i analizy. Tak to powinno wyglądać. Oby więcej takich firm. Pełen profesjonalizm. | opinia dodana przez Profi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortuna Zakłady Bukmacherskie - opinia nr 5: Super oferta u tego bukmachera. Szczególnie godna polecenia jest propozycja dotycząca zakładów specjalnych, gdzie znaleźć można praktycznie wszystko i to na każdy temat. Typować można wydarzenie całkiem prawdopodobne, ale i te kosmiczne - i to dosłownie :D Wiadomo, że nikt rozsądny tych drugich nie wybierze, ale przynajmniej jest ciekawie. Pośmiać się można. Moja uczciwa ocena buka Fortuna to 9/10 | opinia dodana przez Marcin W.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortuna Zakłady Bukmacherskie - opinia nr 6: Polecam Fortunę przede wszystkim dla miłośników tenisa. Oferta tej dyscypliny jest naprawdę bogata, a co najważniejsze następuje zwrot w przypadku skreczu, do czego dochodzi jednak bardzo często. Inni kontuzje wykorzystują do zarabiania na klientach, ale tutaj jest inaczej. Poza tym plus za zapowiedzi meczów tenisowych. Oby pojawiły się częściej i oby było ich po prostu więcej. | opinia dodana przez bart.

Fortuna opinie ekspertow | 2019 r.

Nie da się ukryć, że Fortuna Zakłady Bukmacherskie wśród regularnych graczy zbiera w sporej większości pozytywne opinie na swój temat. Teraz zobaczcie, jak o tym wiarygodnym i sprawdzonym bukmacherze wypowiadają się profesjonalni typerzy oraz eksperci bukmacherscy. Czy ich spojrzenie na bukmachera Fortuna jest takie samo, jak w przypadku normalnych obstawiających? Przekonajmy się.

Fortuna - opinia eksperta nr 1: Jeżeli ktoś chce założyć nowe konto bukmacherskie w Fortunie, to przede wszystkim musi zwrócić uwagę na liczbę selekcji i ich jakość (musi sprawdzić, czy pasują one po prostu do jego stylu gry i obstawiania). Oferta naprawdę u buka z Cieszyna jest pokaźna i dobra. Jest z czego wybierać i to jest tak naprawdę podstawa, bo nic nie zastąpi dobrych propozycji. Mogą być wysokie i zachęcające kursy i takie faktycznie są, ale jak będziemy stawiać tylko to, co popadnie, to nic nie wygramy w dłuższej perspektywie.  | opinia dodana przez analityka, który pracuje dla jednego z legalnych bukmacherów.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortuna - opinia eksperta nr 2: Dla mnie eFortuna to buk numer jeden, zaraz po niej STS, Betfan i Betclic. To właśnie w Fortunie obstawiam większość swoich zakładów bukmacherskich przez sieć. Swoją strategię opieram na typowaniu hokeja na lodzie + okazjonalnie siatkówki w zdarzeniach 2-drogowych, więc Fortuna idealnie się do tego nadaje. Mogę też zdradzić, że czasami udaje mi się też odnaleźć w ich ofercie sportowej surebety o wysokich kursach i wówczas gram je za ogromne stawki. Polecam każdemu analizę oferty Fortuny | opinia dodana przez profesjonalnego typera.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortuna - opinia eksperta nr 3: Zakłady bukmacherskie zmieniają się dynamicznie i to widać gołym okiem. Ja pamiętam czasy, gdzie praktycznie nie było buków. Trzeba było się sporo nagonić, żeby coś puścić. Wtedy pierwszy raz wszedłem do Fortuny i już mi tak zostało, więc mogę się wypowiedzieć o tym buku. Różne etapy Fortuna miała, ale cały czas idzie do przodu, więc jak potrzebujecie bukmachera, który lubi się rozwijać, to dla Was wybór może być tylko jeden - Fortuna. Widać na przestrzeni lat te nowe ligi, rozwiązania, promocje, mega bonusy na start. I to jest naprawdę fajne, bo widać, że bukmacher podchodzi na poważnie do swoich klientów. | opinia dodana przez typera, który przez dwa lata pracował w punkcie stacjonarnym.

Fortuna rekomendacje graczy

Rozmawiając z różnymi typerami na co dzień obstawiającymi u bukmachera internetowego Fortuna, dało się wyczuć, że większość z nich zwraca uwagę na podobne elementy wpływające na płynność i jakość obstawiania kolejnych zakładów bukmacherskich online.

Dlatego też postanowiliśmy, że zbierzemy je specjalnie dla Was tutaj w jednym miejscu, tak abyście mieli do nich szybki dostęp. Jesteśmy pewni, że po zapoznaniu się z rekomendacjami graczy będzie Wam zdecydowanie łatwiej podjąć decyzję o rozpoczęciu gry w Fortunie. Dla jakiego gracza eFortuna to idealny bukmacher?

Info: Bonus bez wpłaty własnych środków w Fortuna - Zakład Bez Depozytu 20 PLN
Zakład bez depozytu w Fortunie Zakłady Bukmacherskie

Jeżeli jesteś typującym, który lubi obstawiać różne kupony bukmacherskie, przede wszystkim akumulatory oraz single, o wysokich kursach bukmacherskich na przeróżne wydarzenia sportowe za rozsądną stawkę bukmacherską, a także lubisz godzinami siedzieć i analizować poszczególne typy i podtypy bukmacherskie bez żadnych uciążliwości, to niewątpliwie Fortuna Zakłady Bukmacherskie będzie dla Ciebie idealnym rozwiązaniem, gdyż posiada ona te wszystkie wyżej wymienione elementy. I potwierdzają to w pełni rekomendacje graczy, z którymi możesz zapoznać się poniżej. Miłej lektury!

Fortuna - rekomendacja nr 1: Dla kogo Fortuna Zakłady Bukmacherskie? Gram już u tego bukmachera online siedem lat, więc z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że Fortuna sprawdzi się u graczy chcących wygrywać duże pieniądze za rozsądne stawki. Fortuna ma spoko kursy bukmacherskie i ciekawe typy, więc idzie to łatwo połączyć w jedną całość i tym samym ograć buka. No i strona internetowa. Już na pierwszy rzut oka wygląda ona nowocześnie i w rzeczywistości taka jest. Korzystam z niej często i jeszcze nigdy nie zdarzyły mi się jakieś problemy techniczne. A to jest ważne, bo za każdym razem mogę sobie stawiać, to co chcę! Forza Fortuna! | rekomendacja dodana przez MatiB.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortuna - rekomendacja nr 2: Jacy gracze najlepiej spożytkują możliwości Fortuny? Hmm... Fortuna to ogólnie spoko bukmacher, który zawsze jest otwarty na nowe technologie, nowe bonusy na start dla nowych graczy i promocje bukmacherskie dla stałych klientów, więc każdy normalny obstawiający powinien sobie ją chwalić, nie ma innego wyjścia. Działa sprawie, szybko, ma świetne kursy i mnóstwo propozycji bukmacherskich. Ja stawiam tenis, piłkę nożną, hokeja na lodzie oraz koszykówkę i sobie chwalę, więc jak ktoś chce te sporty wrzucać na swoje internetowe kupony bukmacherskie, to w pełni polecam buka. Fortuna sprawdzi się na pewno świetnie. A wiem, co mówię, bo obstawiam zakłady bukmacherskie w Fortunie już od pięciu lat. | rekomendacja dodana przez P@tryk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortuna - rekomendacja nr 3: Jakim graczom poleciłbym grę w Fortunie? Tak naprawdę jest to proste pytanie, bo odpowiedź już ciśnie mi się na usta. Jeśli lubicie stawiać drobne kupony za średnią stawkę, to bez zastanowienia wybierajcie Fortunę. Czasami wyszukuje sobie takie kursy tam, że głowa mała – za 10 zł czy 20 zł idzie wygrać nawet kilka ładnych stówek i to przy rozsądnej liczbie zdarzeń na zakładzie sportowym. I jeżeli miałbym coś jeszcze polecać, to e-shop Fortuna. Sprawdzajcie go regularnie i zbierajcie punkty, bo dostępne tam kupony bez ryzyka są świetne! Korzystam z nich regularnie i dzięki temu wygrywam więcej, nie tracąc przy tym własnej kasy | rekomendacja dodana przez Billy_99.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortuna - rekomendacja nr 4: Którzy gracze skorzystają na obstawianiu w Fortunie? Ja sobie chwalę Fortunę i lubię korzystać z promocji bukmacherskich, więc wydaje mi się, że każdy gracz zgarniający bonusy i promocje u bukmacherów będzie chwalił sobie Fortunę. Jeżeli nie przekonałem wszystkich typujących, to teraz już na pewno pozamiatam system, bo kto na takie rozwiązanie nie czekał? W Fortunie można grać bez podatku w ramach akcji tymczasowych! Tak, tak, jeśli ktoś tego nie wiedział, to warto się tym zainteresować, bo wygrane o 14% wyższe na każdym kuponie czekają na każdego obstawiającego, bez wyjątku. Aż żal z tego nie skorzystać | rekomendacja dodana przez Paweł.

Fortuna wady i zalety

Fortuna Zakłady Bukmacherskie, jak każdy inny legalny bukmacher z licencją Ministerstwa Finansów, może pochwalić się zarówno bardzo wielkimi zaletami, które wpływają na regularną grę, jak i drobnymi wadami. I teraz właśnie zajmiemy się tym tematem w telegraficznym skrócie, tak abyście mogli zestawić sobie najważniejsze bukmacherskie elementy ze sobą w przystępny sposób. Dzięki temu będziecie mogli odpowiedzieć sobie na pytanie, czy eFortuna jest dla was idealnym bukmacherem? Czy warto zarejestrować się w Fortunie? Przekonajmy się!

Zakłady bukmacherskie Fortuna

Największe zalety Fortuny:

- wysokie kursy,
- świetna oferta na piłkę nożną, koszykówkę i hokej,
- możliwość gry bez podatku,
- nowoczesna strona www oraz aplikacja mobilna,
- konto tymczasowe, 
- promocje dla stałych klientów, 
- e-shop dla graczy,

Przechodzę do bukmachera Fortuna

Oczywiście, abyście mieli ogólny obraz bukmachera Fortuna i jego jakości, to oprócz zalet przedstawiamy Wam także wady, z którymi możecie się spotkać podczas gry u tego operatora zakładów wzajemnych. W sumie wymieniliśmy pięć wad bukmachera Fortuna, jednak należy zwrócić uwagę na fakt, że ani jedna z nich nie dotyczy w ogóle jakości czysto bukmacherskiej.

Innymi słowy pisząc, żadna wada nie ma związku z jakością potencjalnych wygranych, które wciąż plasują się w krajowej czołówce. Wszystkie wady dotyczą raczej spraw technicznych, więc prawdopodobnie w najbliższej przyszłości zostaną one zweryfikowane i poprawione przez ekspertów iFortuna Online.

Zakłady bukmacherskie Fortuna

Wady bukmachera Fortuna:

-  aktualizacje typów i podtypów tuż przed meczem,
- rzadkie zmiany promocji online,
- średniej jakości "live score",
- brak możliwości prostego wyboru ulubionych lig i rozgrywek,
- niestandardowe sortowanie rozgrywek sportowych.

Formularz rejestracyjny Fortuna

Zalety bukmachera Fortuna zdecydowanie przykrywają drobne niedociągnięcia i najlepszym przykładem potwierdzającym tę teorię jest statystyka rejestracji. Z każdym kolejnym miesiącem liczba bezpłatnych rejestracji z kodem promocyjnym fortuna, który brzmi LEGALSPORT, rośnie. Gracze po aktywacji konta najczęściej korzystają z ubezpieczonego zakładu bez ryzyka oraz bonusu od depozytu.

 

FAQ: opinie o Fortunie w pytaniach i odpowiedziach

Jeżeli szukacie szczegółowych opinii o Fortunie Zakłady Bukmacherskie lub chcecie upewnić się na sto procent, że Fortuna jest dla Was idealnym wyborem numer jeden, to serdecznie zapraszamy Was do zapoznania się z poniższą sekcją, która skupia w sobie najważniejsze pytania bukmacherskich graczy dotyczące opinii o eFortuna Online wraz z konkretnymi i rzetelnymi odpowiedziami.

Tak obszerna i merytoryczna lektura na temat opinii o Fortunie Zakłady Bukmacherskie pozwoli Wam zebrać z całą pewnością odpowiednią wiedzę na jej temat, dzięki której nie będziecie się już dłużej zastanawiać nad wyborem odpowiedniego bukmachera dla siebie.

1. Jakie opinie wśród graczy ma Fortuna?

Nie da się ukryć, że bukmacher iFortuna zbiera od graczy bardzo dobre opinie. Typujący chwalą sobie wysokie kursy bukmacherskie, bogatą ofertę zakładów sportowych i politycznych, a także bezproblemowe działanie strony internetowej oraz aplikacji mobilnej. A to w dzisiejszych czasach jest niezwykle ważne, gdyż pozwala to na natychmiastowe zawarcie zakładu sportowego, bez niepotrzebnego oczekiwania, które może przełożyć się, chociażby na zdecydowanie mniejszą wygraną (może niekorzystnie zmienić się na przykład kurs bukmacherski na obstawiane zdarzenie).

Ponadto, typerzy zwracają swoją uwagę i wychwalają korzystne bonusy na start, które dodatkowo opatrzone są wybornymi warunkami regulaminowymi: np. brak kursu minimalnego lub brak minimalnej liczby zdarzeń na kuponie, oraz promocje dla stałych klientów, jak na przykład gra bez podatku. Dzięki niej na każdym postawionym zakładzie można zgarnąć wygraną o 14% wyższą - korzystając z tej promocji obstawia się za pełną stawkę pojedynczego zakładu bukmacherskiego!

2. Jakie opinie wśród ekspertów ma Fortuna Online?

Profesjonalni eksperci, podobnie jak regularni typerzy, w pozytywny sposób wypowiadają się o bukmacherze Fortuna. Ponadto, zwracają oni uwagę na fakt, że internetowa oferta bukmacherska eFortuna, jak i oferta bonusów dla nowych i stałych klientów, umożliwia grę na wielu niezwykle efektywnych systemach bukmacherskich (np. system bukmacherski d'Alembera, czy też system płaskiej stawki), które w dłuższej perspektywie gwarantują zysk z zakładów sportowych.

Dodatkowo podkreślają oni, że Fortuna Zakłady Bukmacherskie jest bukiem, który lubi się rozwijać, a co za tym idzie, oferuje swoim klientom na przykład najlepsze bonusy bukmacherskie powitalne na polskim rynku. Eksperci zaznaczają także, że Fortuna to jeden z nielicznych bukmacherów z licencją Ministerstwa Finansów, u którego można wyłapywać surebety, więc to także musicie brać pod uwagę przy wyborze odpowiedniego dla siebie buka.

3. Czy warto grać w Fortunie?

Fortuna Online to nie tylko w pełni bezpieczny i legalny operator zakładów sportowych z licencją Ministerstwa Finansów, ale również bukmacher, który może pochwalić się naprawdę bardzo dobrymi opiniami. Profesjonalni gracze, regularni obstawiający, a także eksperci bukmacherscy chwalą sobie u tego buka wysokie kursy bukmacherskie, bogatą ofertę zakładów sportowych na wszystkie wydarzenia związane ze sportem, polityką, czy też rozgrywką oraz wysokie i korzystne bonusy dla nowych oraz stałych klientów, do których zalicza się między innymi ceniona przez wszystkich gra bez podatku.

Dlatego też w pełni rekomendujemy grę w Fortuna Zakłady Bukmacherskie. Jesteśmy pewni, że każdy obstawiający – bez względu na doświadczenie – znajdzie sobie coś dla siebie u tego organizatora zakładów wzajemnych i to bez większych problemów. Stawiamy tak odważną tezę w tym miejscu, bo wiemy, że pochodzący z Cieszyna bukmachera do każdego klienta podchodzi indywidualnie i zawsze stara się zaspokoić jego bukmacherskie potrzeby: np. non-stop dodaje do oferty nowe pozycje typów i podtypów, czy też uaktualnia na bieżąco swoją listę bonusów na start i dla stałych graczy.

Bukmacher Fortuna Online oferuje swoim klientom na 2019 r.:
- wysokie kursy bukmacherskie,
- bogatą ofertę zakładów sportowych na wiele dyscyplin,
- świetne bonusy powitalne,
- fantastyczne promocje bukmacherskie dla stałych klientów
- obstawianie kuponów bez podatku w ramach promocji.
 >> Zakładam nowe konto online w Fortuna z kodem << 

4. Czy warto odebrać bonus powitalny w Fortunie?

Zdecydowanie warto odebrać bonus powitalny w Fortuna Zakłady Bukmacherskie, gdyż propozycja na start dla nowych obstawiających od tego operatora zakładów sportowych należy do najlepszych na rynku. Charakteryzuje się ona porządną wysokością - MAX z kodem promocyjnym 1140 zł, a także fantastycznymi warunkami regulaminowymi, które może zrealizować nawet początkujący obstawiający (np. niski obrót bukmacherski lub wręcz jego brak). Dzięki temu każdy gracz ma szansę na regularne ogrywanie bukmachera!

Standardowa oferta powitalna od Fortuny Online składa się z podwojenia pierwszej wpłaty do 1000 złotych, a także z zakładu bez ryzyka o wartości 100 złotych i freebetu 20 zł. Jest to godna uwagi propozycja, ale może być ona zdecydowanie wyższa i to bez dodatkowych formalności! Wystarczy, że podczas zakładania nowego iKonta eFortuna online wpiszecie, bądź wkleicie - rekomendujemy tę opcję, gdyż ryzyko wpisania złego kodu jest wówczas bardzo małe, na formularzu rejestracyjnym w polu "kod promocyjny" specjalne hasło rabatowe LEGALSPORT (wielkość liter nie ma znaczenia, więc równie dobrze może być legalsport lub LegalSport) > Zobacz, jak odebrać bonus vip w Fortuna.

Dzięki temu legalny polski bukmacher Fortuna automatycznie przekieruje Was do oferty specjalnej VIP, która obejmuje podwojenie depozytu do 1000 złotych oraz ulepszony zakład bez ryzyka w wysokości 120 zł i freebet 20 zł Fortuna w postaci specjalnych punktów FKP, które można zamienić na nagrodę vipowską w specjalnym e-shopie Fortuna za darmo. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że jest to tylko 20 zł ekstra, ale zobaczcie sami na konkretnym przykładzie, jaką różnicę robi specjalny kod promocyjny na Fortunę LEGALSPORT!

Kupon bez ryzyka za standardowe 100 zł:

Genoa CFC vs Inter Mediolan, Serie A, typ 2 – kurs 2.18
West Ham United vs Burnley FC, Premier League, typ 1 – kurs 1.57
Real Madryt vs FC Barcelona, Primera Division, typ 2 – kurs 1.66
Wisła Kraków vs Jagiellonia Białystok, LOTTO Ekstraklasa, typ 1 – kurs 2.35
Phoenix Suns vs Dallas Mavericks, NBA, typ 1 – kurs 1.59
Vegas Golden Knights vs Detroit Red Wings, NHL, typ 1 – kurs 1.71

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kurs ogólny – 36.30 | Stawka zakładu – 100 PLN | Ewentualna wygrana: 2874.96 zł
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kupon bez ryzyka z kodem LEGALSPORT za 120 zł:

Genoa CFC vs Inter Mediolan, Serie A, typ 2 – kurs 2.18
West Ham United vs Burnley FC, Premier League, typ 1 – kurs 1.57
Real Madryt vs FC Barcelona, Primera Division, typ 2 – kurs 1.66
Wisła Kraków vs Jagiellonia Białystok, LOTTO Ekstraklasa, typ 1 – kurs 2.35
Phoenix Suns vs Dallas Mavericks, NBA, typ 1 – kurs 1.59
Vegas Golden Knights vs Detroit Red Wings, NHL, typ 1 – kurs 1.71

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kurs ogólny – 36.30 | Stawka zakładu – 120 PLN | Ewentualna wygrana: 3449.95 zł

5. Czy inni typujący polecają obstawianie w Fortunie?

Tak. Inni gracze rekomendują obstawianie zakładów sportowych w Fortunie. Zwracają oni uwagę na to, że Fortuna, jako jeden z nielicznych organizatorów bukmacherskich z licencją Ministerstwa Finansów, oferuje jednocześnie świetne bonusy na start (bonus z kodem promocyjnym fortuna, jakim jest hasło LEGALSPORT: bonus od depozytu 1000 zł + 120 zł na zakład bez ryzyka przegranej), fantastyczne promocje dla stałych graczy (jak na przykład gra bez podatku: Happy Hours), a także wysokie kursy bukmacherskie, które gwarantują mega ewentualne wygrane – czasami u konkurencji trzeba dołożyć dwa mecze, żeby osiągnąć tę samą kwotę do zgarnięcia!

Obecnie na dziesięciu typujących, aż ośmiu posiada swoje indywidualne iKonto Fortuna i tym samym zgarnia regularnie wysokie wygrane z zakładów bukmacherskich. Dołącz do nich! >>> Zakładam konto online w Fortuna. Oferta z max. kodem promocyjnym fortuna, który brzmi LEGALSPORT, obowiązuje na październik 2019 r.

6. Czy w Fortunie da się wygrywać?

Zdecydowanie tak. Jeżeli chcecie czerpać z zakładów bukmacherskich regularne zyski, to musicie bardzo poważnie zastanowić się nad założeniem nowego konta bukmacherskiego online w eFortuna Zakłady Bukmacherskie (iKonto Fortuna >>> zakładam teraz z kodem LEGALSPORT). Bukmacher Fortuna, pochodzący z Cieszyna organizator bukmacherski, umożliwia bowiem wygrywanie graczom na wiele różnych sposobów. Dzięki temu macie szeroki wybór możliwości, więc na pewno każdy typujący znajdzie najlepszą dla siebie metodę na wygrywanie. Jak najszybciej zacząć zarabiać na bukmacherce?

Najprostszą metodą na powiększenie sobie swojego indywidualnego budżetu bukmacherskiego jest bonus na start w iFortuna, który z kodem promocyjnym fortuna, jakim jest kod zniżkowy LEGALSPORT, zapewnia aż 1140 zł za darmo. Dodatkowo można korzystać z cyklicznych promocji bukmacherskich, które u tego buka gwarantują nie tylko zakłady bez depozytu, ale również wspomniane w tym dziale zakłady bez ryzyka przegranej. Dzięki nim możecie w mgnieniu oka zyskać więcej darmowej kasy na grę.

Dlaczego warto wybrać bukmachera Fortuna Zakłady Bukmacherskie
Rekomendacje dla bukmachera Fortuna

Wygrywać więcej w eFortuna możecie także dzięki wspaniałej grze bez podatku, która zapewnia wygrane o 14% wyższe niż konkurencja! Jest to o tyle ważne, że za każdym razem stawiacie za 100% stawki – zakład za 100 zł jest puszczany za 100 zł. U konkurencji wygląda to zupełnie inaczej, zresztą zobaczcie sami: jeżeli postawicie u innego bukmachera zakład za 100 złotych, to tak naprawdę puścicie go, ze względu na podatek obowiązujący w Polsce, za 88 zł. Różnica jest duża, więc tak naprawdę wybór może być tylko jeden - eFortuna Online.

Potwierdzenie powyższych słów można znaleźć w naszym artykule o najwyższych wygranych w Fortuna Zakłady Bukmacherskie >>> Najwyższe wygrane w Fortuna. Żaden inny bukmacher nie może pochwalić się równie dobrą galerią zwycięzców.

7. Czy Fortuna posiada wysokie kursy bukmacherskie?

Tak, bukmacher iFortuna posiada w swojej ofercie wysokie kursy bukmacherskie. Co więcej, można pokusić się nawet o stwierdzenie, że zaliczają się one do najlepszych na rynku. Szczególnie polecamy współczynniki w Fortunie na piłkę nożną, koszykówkę, siatkówkę oraz hokej na lodzie. Jeżeli stworzycie e-kupon bukmacherski z tych dyscyplin sportowych, to wtedy istnieje duża szansa na to, że zgarniecie wyższą o kilka procent wygraną (w porównaniu z innymi firmami bukmacherskimi).

Różnica kursowa na korzyść Fortuny jest najbardziej widoczna przy kuponach akumulowanych (zakłady typu AKO), które składają się z minimum ośmiu zdarzeń (różnica zwiększa się przeważnie z każdym dołożonym spotkaniem). Wówczas bardzo często zdarza się tak, że każdy gracz Fortuny Online, który zdecyduje się na taki właśnie zakład bukmacherski typu AKO, zyskuje niejako na pojedynczym kuponie sportowym zupełnie za darmo współczynnik w okolicach 1.12, co gwarantuje tak de facto zniwelowanie do zera podatku od gier.

Pamiętajcie, że przedstawione przed momentem liczby są tylko prostym przykładem. W Waszym przypadku różnica kursów może być zarówno mniejsza, jak i większa. Wszystko zależy od wyselekcjonowanych meczów i oferowanych w danym momencie kursów bukmacherskich.

8. Jakie zalety i wady ma legalny bukmacher Fortuna?

Fortuna, jak każdy inny legalny operator zakładów bukmacherskich, może pochwalić się zarówno zaletami, które wpływają na regularną grę i jakość wygranych, jak i drobnymi wadami, które w dłuższej perspektywie mogą być odrobinę uciążliwe. Jakie zalety i wady ma Fortuna?

Największą zaletą bukmachera eFortuna jest to, że posiada on niezwykle bogatą ofertę zakładów sportowych, która dodatkowo opatrzona jest wyśmienitymi kursami bukmacherskimi. Dodatkowo Fortuna Online może pochwalić się ciekawymi promocjami dla nowych i stałych graczy. I tutaj możemy wyróżnić, chociażby promocję "Happy Hours", która w 100% gwarantuje grę bez podatku, oraz freebet 20 zł na start.

Natomiast największą wadą tego buka jest to, że aktualizuje on na maksa swoją ofertę bukmacherską dopiero tuż przed meczem. W efekcie gracz do samego końca musi czekać na najlepsze propozycje typów i podtypów (szczególnie tyczy się to spotkań NBA i selekcji związanych z punktami konkretnego zawodnika). Jest to drobne niedociągnięcie, jednak w dłuższej perspektywie można się do tego przyzwyczaić. Tym bardziej że czas oczekiwania w pełni rekompensują późniejsze kursy bukmacherskie.

do góry

Komentarze i opinie (1)

Opinie o Fortuna
Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają zastosowanie polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi Google.
Zenek
skomentowano ponad miesiąc temu
nie widzę tu opinii o punkcie stacjonarnym fortuny w Bydgoszczy, prośba o ankietę
Zgłoś uwagi do strony
Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując przeglądanie witryny wyrażasz zgodę na postanowienia naszej polityki prywatności dotyczącej plików cookies.