środa, 28 lutego 2024

STS opinie

06.02.2024, 11:13
Autor: R. Grycz
Spis treści
Rozwiń
  1. STS opinie na 2024
    1. Recenzja promocji
    2. Recenzja metod płatności i STS TV
    3. Recenzja strony internetowej STS
  2. Czy STS jest bezpieczny?
    1. Recenzja numer 1: "rzetelny bukmacher z ciekawymi promocjami"
    2. Recenzja numer 2: "świetne metody płatności i szybkie wypłaty"
    3. Recenzja numer 3: "topowy bukmacher na polskim rynku zakładów online"
  3. Oceny bonusów
  4. Opinie STS: coś dla stałych graczy
    1. Opinia numer 1: "promocje pomagają regularnie wygrywać"
    2. Opinia numer 2: "promocja Zaproś Kumpla wymiata"
    3. Opinia numer 3: "najstarszy bukmacher trzyma wysoki poziom promocji"
    4. Opinia numer 4: "promocje indywidualne podnoszą standard gry"
  5. Jakie opinie mają kursy STS?
    1. Recenzja numer 1: "solidność to znak rozpoznawczy kursów"
    2. Recenzja numer 2: "warto stawiać piłkę nożną i hokej po kursach"
    3. Recenzja numer 3: "kursy są dobre i jest w czym wybierać"
  6. Opinie o STS: oceny graczy oraz ekspertów
    1. Rekomendacje graczy z forum
    2. Rekomendacje ekspertów
  7. Wady i zalety bukmachera STS
  8. FAQ: sekcja pytań i odpowiedzi
Jakie opinie ma bukmacher STS

W poniższym artykule znajdziecie nie tylko ogólne opinie o bukmacherze STS Zakłady Bukmacherskie, ale również przeczytacie mnóstwo cennych recenzji dotyczących poszczególnych elementów rozwiązań operatora.

Znajdziesz opinie o kursach, oceny oferty sportowej czy też wrażenia o powitalnych pakietach. 

Pakiet powitalny na czerwiec 2023
Bukmacher
Kod promocyjny LEGALSPORT
Bonusy od depozytu 1500 zł
Bonus bez ryzyka 100 zł
Bonusy za zadania 60 zł
Przechodzę do STS

Przeczytaj dogłębną analizę mocnych i słabych stron bukmachera STS oraz najczęściej zadawane pytania przez typerów. Czy warto zaufać STS? Jakie opinie ma ten bukmacher? Serdecznie zapraszamy do lektury!

STS opinie na 2024

Bez wątpienia legalny polski bukmacher STS cieszy się dobrą renomą wśród graczy, o czym świadczą ultra pozytywne opinie i rekomendacje. Obstawiający pozytywnie wypowiadają się przede wszystkim o bogatej internetowej i stacjonarnej ofercie bukmacherskiej, na którą składa się cała gama dyscyplin sportowych.

Opinie | Recenzje | Oceny
Bukmacher
Kursy Świetne - ocena 8.5/10
Oferta zakładów Świetna - ocena 9.5/10
Aplikacja i strona Bardzo dobre - ocena 8.7/10
Bonusy Bardzo dobre - ocena 9.0/10
Sprawdź bukmachera STS

 

W tym miejscu warto także dodać, że typerzy doceniają również szeroki wybór zakładów pre-match (przedmeczowych) i LIVE (na żywo) oraz typy długoterminowe, które w Polsce zyskują z każdym kolejnym rokiem na popularności: chcę przetestować STS za bonus 1660 zł

Recenzja promocji

Idąc dalej, gracze korzystający regularnie z oferty bukmachera STS pozytywnie mówią też o organizowanych przez tego operatora akcjach promocyjnych. Z ich recenzji jednoznacznie wynika, że Star-Typ Sport udostępnia klientom najlepsze promki dla nowych i stałych klientów. 

Recenzja metod płatności i STS TV

Redagując opinie o STS, należy także wspomnieć, że początkujących typerów do tego operatora z oficjalną licencją Ministerstwa Finansów przyciąga głównie możliwość dokonywania szybkich wpłat (STSpay) oraz STS TV, czyli specjalna telewizja, gdzie można oglądać za darmo transmisje z najważniejszych wydarzeń sportowych.

Zakłady bukmacherskie STS

Legalny bukmacher STS cieszy się bardzo dobrymi opiniami graczy!
Dołącz do grona zadowolonych typerów

Przejście do STS

 

Recenzja strony internetowej STS

Miłośnicy obstawiania zakładów bukmacherskich w STS doceniają także prostą, ale bardzo funkcjonalną stronę internetową - opinie o stronie internetowej tego buka są na ogół bardzo pozytywne i podkreślają łatwość korzystania z witryny oraz logicznie uporządkowane zakładki i typy.

Czy STS jest bezpieczny?

Przeczytaj jak wyglądają rekomendacje związane z bukmacherem STS. Poniższe cytaty z opiniami dostaliśmy na maila od naszych czytelników korzystających regularnie z usług tego operatora.

Dlaczego warto stawiać zakłady w STS

Jeżeli chcecie powiększyć nasza bazę z ocenami buka STS, tym samym pomagając innym typerom w wyborze, to koniecznie prześlijcie nam swoje spostrzeżenia. Możecie to zrobić mailowo - wspolpraca5@legalsport.pl lub za pomocą sekcji z komentarzami, która znajduje się pod tekstem.

Recenzja numer 1: "rzetelny bukmacher z ciekawymi promocjami"

- Spora część graczy źle wypowiada się o STS. Moim zdaniem jest to błędne podejście, ponieważ STS to jeden z lepszych bukmacherów na rynku. Oczywiście zdarzają mu się wpadki, ale zawsze wychodzi z nich obronną ręką. Ja w STS cenię rzetelność i podejście do każdego klienta. Ostatnio miałem problem z kuponem akumulowanym, napisałem do nich na supporcie i od razu mi pomogli. | Dodane przez Pele.

Recenzja numer 2: "świetne metody płatności i szybkie wypłaty"

- Wybrałem STS, bo z innym bukmacherem miałem lekkie spięcie. Nie będę pisał nazwy, ale ostro się starłem z nim, bo mi kasy nie chcieli wypłacić. Czekałem tydzień, żeby zrealizowali wypłatę. Zatwierdzali, anulowali, zatwierdzali, anulowali, jakiś kosmos i kabaret w jednym. W końcu się zdenerwowałem i przeszedłem do STS. I nie żałuję, bo wypłaty szybko chodzą, a i wpłaty są rewelacyjne. I o to chodzi, bo jak czasami mam pewniaka, to mogę go zagrać, nawet nie mając kasy na koncie. Pieniądze w minutę są na saldzie! | Dodane przez Zachariasz.

Recenzja numer 3: "topowy bukmacher na polskim rynku zakładów online"

- STS Zakłady Bukmacherskie to jedyny operator, który ma tak szerokie podejście do klienta. Z jego usług może skorzystać każdy, bo każdy znajdzie coś dla siebie. Są zakłady na sport, typy na politykę też się znajdą, a i mozna stawiać sobie pokera, a tego mi brakowało. Ogólnie wypas, bo nie oszukują klientów, a jeszcze dodatkowo cały czas dodają nowe funkcje na stronie i apce. | Dodane przez Rudy23.

Ocena bukmachera STS: 9.2/10Nasza ocena: 9.1/10Recenzja ekspertów: bukmacher dla każdegoSprawdź ofertę tego buka, stawiając za bonus 1500 zł

Ocena bukmachera STS: 9.2/10
Nasza ocena: 9.1/10
Recenzja ekspertów: bukmacher dla każdego
Sprawdź ofertę tego buka, stawiając za bonus 1500 zł

Oceny bonusów

Bez wątpienia jednym z najlepiej ocenianych aspektów działalności największego operatora zakładów wzajemnych na terenie Rzeczypospolitej Polskiej są bonusy bukmacherskie. Poniżej zestawiliśmy ze sobą kilka przykładowych wypowiedzi oceniających bonusy u tego organizatora zakładów online.

 - Takie coś jest praktycznie niespotykane u konkurencji, która przyznaje dodatkowe pieniądze dopiero po spełnieniu jakiś kosmicznych warunków. Przede wszystkim jednak ten bonus wygląda aż tak pozytywnie, bo jest szeroki wybór w zakładach bukmacherskich. Nie brakuje w nich zakładów na najbliższe kolejki, ale i na przyszłość, czyli np. rozstrzygnięcia końcowe w angielskiej ekstraklasie. Dzięki temu naprawdę jest na co te pieniądze wydać. STS jest po prostu super. | Recenzja Elpablo11.

– Czym wyróżnia się oferta online dla nowych graczy względem propozycji konkurencji? Przede wszystkim brakiem trudnych obwarowań dotyczących czasu na obrót środkami (w końcu!). Wystarczy wpłacić i konsekwentnie dodawać stawki. I to się nazywa atrakcyjna promocja. Nie tak dawno widziałem promocje, gdzie na takie działanie jest jedynie 10 dni – ja się pytam, kto da radę zmieścić się w takim czasie? Nie rozumiem takiego podejścia. Ktoś coś komuś oferuje, ale tak naprawdę jest to dawanie i zabieranie cukierka, bo kryteria są tak kosmiczne, że i tak nikt tych pieniędzy nie zobaczy. W STS jest zupełnie inaczej i za to mu chwała. | Recenzja dario.

- Fajna opcja z tymi bonusami, gdzie zaprasza się kumpla do zagrania. Ciekawy pomysł i to trzeba im przyznać. Wielką zaletą STSa jest dla mnie jednak bonus na start, gdzie pieniądze dostaje się zaraz po wpłacie na konto. Później trudniej już te środki przenieść na konto ogólne, ale i tak jest bardzo dobrze. U Innych bukmacherów żeby w ogóle coś dostać, to należy spełnić x jakiś chorych wymogów. Prosto i tak powinno być. Mogę spokojnie polecić. | Recenzja Franky.

- Bez dwóch zdań STS ma najlepszy cashback na rynku! Mega obrót 1x, a nawet więcej - brak obrotu, jeżeli na koncie nie ma aktywowanego innego bonusu. To trzeba wykorzystać ;) Jest to bonus bez ryzyka na pierwszy postawiony kupon ze zwrotem na saldo depozytowe i to tak naprawdę samo się komentuje ;) Nic dodawać nie trzeba | Opinia dodana przez Zbyszka.

Jak widać stsowski pakiet na start zbiera na ogół bardzo pozytywne opinie graczy, którzy są zadowoleni zarówno z kwoty bonusu, jak i z prostych warunków obrotu. To sprawia, że legalny bukmacher STS znajduje się w czołówce, jeśli chodzi o ofertę dla nowych. 

Opinie STS: coś dla stałych graczy

Bukmacher STS oferuje swoim stałym klientom naprawdę pokaźny pakiet promocyjnych akcji, które znacznie wpływają na jakość wygranych. Jakie promocje gracze oceniają najchętniej?

Typerzy pozytywnie wypowiadają się między innymi na temat akcji "Zaproś kumpla" (łączny bonus za znajomego 340 zł). Dodatkowo polecają sobie promocje czasowe, w których do podziału są wysokie pule nagród (nawet 100 000 zł), oraz benefity ściśle związane z najważniejszymi wydarzeniami sportowymi, jak finał Ligi Mistrzów czy mistrzostw świata. Jakie opinie mają promocje w STS i czy warto z nich na co dzień korzystać?

Opinia numer 1: "promocje pomagają regularnie wygrywać"

- Bonus na start jest spoko. Równie dobrze wypadają promocje online. Szczególnie akcja zaproś kumpla. Już dziesięciu znajomych nakłoniłem do rejestracji za friko i regularnej gry. Spora część z nich mi dziękuje non-stop, bo wygrywają naprawdę solidne pieniądze. Ja też całkiem dobrze sobie radzę, ale nie byłoby tak, gdyby nie promocje. Tak naprawdę to one w dużym stopniu odwalają za mnie czarną robotę. Jeszcze tylko gra bez podatku wjedzie i w ogóle najlepszy buk w Europie będzie. Zagraniczne buki będą musiały się schować | Ramirez ocenia na 9 /10

Opinia numer 2: "promocja Zaproś Kumpla wymiata"

- STS umie w promocje, tak naprawdę tyle wystarczy, żeby opisać jakość bonusów dla regularnych klientów. W STS można spotkać promocje na Ligę Mistrzów, promocje na mistrzostwa świata czy promocje na mecze Polaków. No i nie wolno zapominać o promocjach na NBA czy ogólnie sporty amerykańskie. Na koniec zostawiłem sobie jednak wisienkę na torcie. Wielki plus za akcję, gdzie do gry zaprosić można kumpla!!! Pod tym względem STS naprawdę wykazał się pomysłowością. Dzięki temu można ostro zarobić :D | Milenka ocenia 8 /  10

Opinia numer 3: "najstarszy bukmacher trzyma wysoki poziom promocji"

- Najstarszy i najlepszy bukmacher nareszcie powrócił. A już myślałem, że uderzał on będzie tylko do początkujących typerów, a o nas, starych klientach, już zapomniał. Ale na szczęście pomyliłem się. Jak w końcu STS wystartował z promocjami to nie ma ich końca. Dodatkową kasę na grę zyskać można zarówno przy okazji świąt, jak i przeróżnych wydarzeń sportowych i to nie tylko tych największych. Poszaleć można było więc przy okazji gal KSW, konkursów skoków narciarskich, czy rozgrywek europejskich. Po prostu majstersztyk. Poza tym pochwalić trzeba tego buka za jasne zasady wszystkich promocji, które znaleźć można i w regulaminach i w pytaniach i odpowiedziach pod każdym bonusem. Ekstra! Czekam na więcej!  | KamilTom ocenił 9/10

Opinia numer 4: "promocje indywidualne podnoszą standard gry"

- Dziwi mnie to, że nikt nie pisze o promocjach indywidualnych. Okej, nie są one może jakoś mega regularne, ale od czasu do czasu można w STS zgarnąć taki benefit. I nic nie trzeba robić, dodatkowa kasa na konto wpada automatycznie. Nie wiem od czego to zależy, ale ostatnio dostałem od STS 15 zł freebetu na grę. Nie przegrałem dużo, nawet trochę nawygrywałem i regularnie korzystałem z konta. Myślałem, że tylko ci co przegrają dostają, ale lepiej miło się zaskoczyć. Czy to nowe, lepsze standardy w STS? :) | WładcaBukmacherki oceniał na 10/10

Bonusy dla stałych graczy w STS- za kumpla,- z okazji wielkich imprez sportowych,- za regularne obstawianie.
Bonusy dla stałych graczy w STS
- za kumpla,
- z okazji wielkich imprez sportowych,
- za regularne obstawianie.
Gram za promocje w

Jakie opinie mają kursy STS?

Część graczy zwraca często uwagę na organizowane przez STS promocje, które pozwalają wyrównać różnice kursowe, np. SuperAKO, gdzie promocyjny kurs łączny kilku wybranych przez buka wydarzeń jest znacznie wyższy niż w ofercie standardowej. Wysoko oceniana jest także akcja Superoferta, podnosząca współczynniki bukmacherskie na wybrane spotkania. Ale do rzeczy, jak typerzy oceniają kursy w STS Polska?

Recenzja numer 1: "solidność to znak rozpoznawczy kursów"

- Kursy w STS są naprawdę solidne. Zawsze można wyszarpać dobry współczynnik. A do tego są akcje typu Superoferta czy Hit dnia, dzięki którym kursy są jeszcze wyższe. Niektórzy skarżą się na kursy u tego buka, ale ja nie odczuwam żadnej różnicy w porównaniu z konkurencją. Jedyne co mi się rzuciło w oczy, to to, że mniej popularne rozgrywki są słabiej obstawione. To znaczy kursy są przewartościowane i można złapać naprawdę atrakcyjny kurs. Jeżeli chodzi o ligi typu Premier League, Serie A, Primera Division, czy nawet nasza Ekstraklasa, to najlepiej stawiać kilka dni przed meczem, wtedy kursy trzymają poziom. Później gracze rzucają się na konkretne typy i kursy STS obniża. Jak to się ogranie to ma się otwartą drogę do wygrywania. | Marzanna przyznała 8 punktów na 10 

Recenzja numer 2: "warto stawiać piłkę nożną i hokej po kursach"

- Analitycy bukmachera STS robią świetną robotę. Od pewnego czasu stawiam kupony po kursach. Niby po łatwiźnie, ale trzeba zauważyć, że większość typów wchodzi. Ci co wystawiają kursy, odwalają za graczy brudną robotę. Przeglądają na wszystkie strony statystyki i nie tylko i wystawiają kursy, które najbardziej oddają rzeczywistość. Wystarczy wejść na stronę czy aplikację bukmacherską, co kto woli, i wybrać mecze. A całą resztę odwala za Ciebie bukmacher. Co do konkretnych typów, to polecam sporty amerykańskie - MLS i NHL. Stawiasz, idziesz spać, a jak wstajesz to masz gotówkę na saldzie. Do tego jeszcze hokejową ekstraklasę i piłkę z Ameryki Południowej. | Kajman1986 przyznał 8,5 punktu na 10.

Recenzja numer 3: "kursy są dobre i jest w czym wybierać"

– Trzeba zdać sobie sprawę z tego że zawsze znajdą się krytycy. Ja jestem jednak zadowolony z kursów w STS, bo tak naprawdę nie mają one dla mnie znaczenia. Zawsze stawiam mecze, po analizie, a nie kursy. Nie ważne, czy mój typ jest faworytem, czy też nie. Zawsze stawiam to co chcę i nigdy nie patrzę na kursy. Dopiero, jak już przejdę na stronę i zacznę wbijać współczynniki. Zawsze typy wybieram na stronce z wynikami na żywo. Wtedy nie sugeruję się kursami bukmacherskimi, które czasami bywają mylne. Zresztą, jak zrobicie sobie zestawienie, to wyjdzie Wam, że kursy w STS są o 10-15% lepsze niż u konkurencji i o 5% wyższe niż u zagranicznych bukmacherów, tak więc jak się pytam, gdzie tutaj pole do narzekania? Nie ma! | Jones przyznał 9 punktów na 10

Kursy bukmacherskie w STS- o 20% wyższe niż u konkurencji,- podwyższone mnożniki na piłkę nożną i e-sport,- wysokie kursy w ofercie prematch i LIVE.
Kursy bukmacherskie w STS
- o 20% wyższe niż u konkurencji,
- podwyższone mnożniki na piłkę nożną i e-sport,
- wysokie kursy w ofercie prematch i LIVE.
OBSTAWIAM w

Opinie o STS: oceny graczy oraz ekspertów

STS Zakłady Bukmacherskie to najbardziej doświadczony legalny operator zakładów sportowych na polskim rynku. W związku z tym jego działalność doczekała się już tysięcy przeróżnych komentarzy, które wyrażane są zarówno przez graczy, jak i ekspertów zajmujących się na co dzień tą dziedziną.

Opinie o STS. Dlaczego warto rejestrować konto w Star-Typ Sport?

Specjalnie dla Was zebraliśmy najciekawsze opinie graczy o STS oraz opinie przedstawiane przez ekspertów, byście mogli podjąć przemyślaną decyzję, czy warto założyć konto do typowania u tego operatora. Jak gracze i specjaliści oceniają ofertę, bonusy i stronę internetową STS? Przekonajmy się!

Rekomendacje graczy z forum

W opiniach typerów, na co dzień puszczających swoje kupony bukmacherskie u legalnego buka STS przez internet, bardzo często przewija się kwestia atrakcyjnego bonusu powitalnego, który dodatkowo można powiększyć stosując nasz wyjątkowy kod rejestracyjny LEGALSPORT - max. do zgarnięcia 1660 zł, oraz samej strony internetowej www.sts.pl, która doceniana jest za łatwość obsługi i niezawodność.

STS Zakłady Bukmacherskie - opinia z forum nr 1: Katowickiego bukmachera cenię przede wszystkim za prosty i wyjątkowo atrakcyjny system bonusowy dla początkujących, gdzie już na start zyskać można naprawdę spore pieniądze - ja wziąłem sobie 1660 zł. Rzadko bowiem się zdarza, żeby bukmacher tak od ręki przyznawał dodatkowe pieniądze, które co najważniejsze, od razu pojawiają się na naszym koncie. Dodatkowo całkiem rozsądne są same warunki, bo w końcu jest dość niski obrót, a jeszcze nie ma żadnych ograniczeń czasowych. Poza tym, zawsze jest te pieniądze na co wydać, bo niektórzy to niby coś tam oferują, a potem się okazuje, że nie ma nic konkretnego w samej ofercie. Dla mnie jest to najlepsza firma i póki co będę się jej trzymał. | Przyznajemy ocenę 8/10

STS Zakłady Bukmacherskie - opinia z forum nr 2: Ja ze Star–Typ Sport jestem związany od samego początku, a więc od jakiś pięciu lat. Z perspektywy czasu, mogę stwierdzić, że jest to bardzo stabilny bukmacher, który stawia przede wszystkim na niezawodność. Ponadto, ma bardzo ciekawą ofertę, która ukierunkowana jest na szerokie grono odbiorców. Jeżeli lubisz stawiać przeróżne dyscypliny sportowe, to wybór może być tylko jeden – STS. | Przyznajemy ocenę 9,5/10

STS Zakłady Bukmacherskie - opinia z forum nr 3: Świetna strona to podstawa. STS na tym polu wypada naprawdę bardzo dobrze. Witryna działa bez nawet najmniejszych problemów. Co ważne, całość prezentuje się bardzo ładnie, co także ma niebagatelne znaczenie. W końcu od ręki znaleźć można serwisy polskich legalnych bukmacherów, o których lepiej w ogóle nie pisać. Dla mnie kluczowa okazała się bardzo rozbudowana obsługa klienta, gdzie w chwilę znaleźć można wszystkie potrzebne informację lub ewentualnie skorzystać z praktycznego czatu. No i najważniejsze. Strona to jedno, ale aplikacja bukmacherska u tego buka również wymiata! | Przyznajemy ocenę 9/10

STS Zakłady Bukmacherskie - opinia z forum nr 4: Ja jestem związany z tym bukmacherem jeszcze od czasów jak chodziło się do liceum. To były czasy. Zawsze w piątek po szkole zachodziło się do lokalu i tam skreślało się po kilkanaście meczów licząc na cud. Potem człowiek zmądrzał i zmienił taktykę. Zostałem z STSem z sentymentu, ale nie mam na co narzekać. Zdecydowanie wolę jednak odwiedzać punkty, gdzie przypomina mi się młodość :D |  Przyznajemy ocenę 8,2/10

STS Zakłady Bukmacherskie - opinia z forum nr 5:Ja największą uwagę zwróciłem na aplikację mobilną STS, która na tle konkurencji wypada naprawdę fajnie. Mówcie co chcecie, ale dla mnie to jest strzał w dziesiątkę: funkcjonalności mnóstwo, wszystko działa płynnie, no i nie jestem uzależniony od punktów ani komputera jak chcę typować. Po prawdzie nie wszystkie aplikacje konkurencji jeszcze testowałem, ale jak na razie tej STSu bym na inną nie wymienił.|  Przyznajemy ocenę 8,7/10

Największe zalety bukmachera STS- świetna strona internetowa i aplikacja mobilna,- kapitalny bonus na start (max.  1660 zł),- wyjątkowa oferta typów i podtypów.
Największe zalety bukmachera STS
- świetna strona internetowa i aplikacja mobilna,
- kapitalny bonus na start (max.  1660 zł),
- wyjątkowa oferta typów i podtypów.
GRAM w

Rekomendacje ekspertów

Pozytywnie o bukmacherze Star-Typ Sport wypowiadają się również profesjonalni typerzy oraz eksperci bukmacherscy. Swoją uwagę zwracają oni przede wszystkim w kierunku samej oferty dotyczącej zakładów sportowych w STS, promocji okazjonalnych, ale również szeroko rozumianej obsługi klienta.

STS - opinia eksperta nr 1: Bogaty system podtypów to jest to czego szukałem. U buka STS wygląda to już całkiem dobrze, ale może być jeszcze lepiej - wiem, za dużo wymagam ;) Na szczęście moim konikiem jest piłka nożna, więc mam wyjątkowo ułatwione zadanie, bo to jednak futbol stanowi trzon oferty tego katowickiego podmiotu. Dzięki temu rynki takie jak żółte kartki, kornery, spalone oraz wyniki w poszczególnych fazach meczu mam na wyciągnięcie ręki, gdzie kursy już nie lecą na łeb i na szyję. Wystarczy tylko dobrze poszukać, a można stworzyć spoko kupon, który zawsze można ratować opcją Cash-out | opinia dodana przez profesjonalnego typera.

STS - opinia eksperta nr 2: Widać, że STS nie śpi. Ciągle się rozwija i to chyba jest kwintesencja tego buka. Swego czasu dostawało się tej firmie za wyjątkowo mizerne akcje dla stałych klientów, ale zrobił się szum i zaraz wszystko się zmieniło. Jeszcze nie tak dawno temu STS proponował swoim graczom jedynie opcję na jeden dzień tygodnia, co zdecydowanie źle świadczyło o tej marce. Teraz już jest zupełnie inaczej, bo w końcu akcje tymczasowe pojawiają się m.in. z ważnych wydarzeń w świecie piłki nożnej, sportów walki, ale i jednak bardzo niszowych skoków narciarskich. Dobrym pomysłem jest też proponowanie swoim klientom jakiś cashbacków czy zakładów bezpiecznych. Jeśli do tego dopisze szczęście i coś fajnego wyskoczy w superofercie, to nie ma do czego się doczepić. | opinia dodana przez typera, który pracował jako manager punktu stacjonarnego jednego z legalnych bukmacherów.

STS - opinia eksperta nr 3: Oferta ofertą, kursy kursami i promocje promocjami, ale na STS patrzeć trzeba całościowo. Wystarczy wejść na ich stronę i już rzuca się w oczy profesjonalizm i wielorakość propozycji. To w końcu bukmacher z Katowic jako pierwszy wszedł w sponsoring e-sportu i to w końcu on wprowadził sporty wirtualne do swojej oferty aż na taką skalę. Podmiot też wypuścił coś zupełnie swojego, czyli m.in. system szybkich wpłat STSpay oraz telewizję STS, co jest już w ogóle strzałem w dziesiątkę. Ja rozumiem, gdyby tam puszczanych było w miesiącu kilka transmisji i to z Pucharu Polski, ale nie. Do wyboru są najpopularniejsze wydarzenia, których liczby idą w tysiące. Szkoda tylko, że nie da oglądać się na cały ekran. Przypomnieć także należy, że to STS jako jeden z nielicznych pompuje aż takie pieniądze w rozwój naszego sportu. Jest on w końcu sponsorem kadry biało-czerwonych, ale także piłkarzy z Białegostoku. Jest to też oficjalny bukmacher klubów z Poznania, Kielc, Szczecina czy np. Krakowa. Dzięki temu mam pewność, że grając choćby minimalna część moich pieniędzy trafia do naszych rodzimych klubów. | opinia dodana przez gracza, który ma na swoim koncie wygrane bukmacherskie na ponad 150 000 zł.

Dlaczego gracze cenią bukmachera STS?- za wysokie kursy bukmacherskie,- za szybkie rozliczanie kuponów,- za rozwój oferty online i stacjonarnej.
Dlaczego gracze cenią bukmachera STS?
- za wysokie kursy bukmacherskie,
- za szybkie rozliczanie kuponów,
- za rozwój oferty online i stacjonarnej.
STAWIAM w

Wady i zalety bukmachera STS

Jak każda firma bukmacherska, legalny bukmacher STS posiada swoje wady i zalety. Wynika to również z analizy wypowiedzi na forach bukmacherskich, na których typerzy chwalą STS za rozbudowany bonus na start i stale aktualizowaną listę promocji, jak również za intuicyjną oraz przejrzystą stronę www i aplikację mobilną, ale też zwracają uwagę na jego słabsze strony, np. kursy bukmacherskie na część wydarzeń.

Zakłady bukmacherskie STS

Zalety bukmachera STS:

- atrakcyjny bonus na start
- rozbudowany system promocji dla graczy
- intuicyjna i przejrzysta strona internetowa
- łatwa w obsłudze aplikacja mobilna STS
- proste warunki obrotu bonusami
- bogata oferta zakładów sportowych

Odbieram bonus 1660 zł na start

Z kolei po stronie wad legalnego buka STS wymienić bez wątpienia należy kursy bukmacherskie, a dokładnie ich wysokość, która niejednokrotnie odbiega od tych oferowanych przez konkurencję (tylko niektóre ligi - przeważnie egzotyczne). Według większości typerów to obecnie tak naprawdę jedyna większa wada głównego sponsora Jagiellonii Białystok. Swego czasu po tej stronie wymienić należałoby również system promocji dla stałych graczy, ale widać, że STS wziął sobie do serca krytyczne opinie i mocno poprawił się w tym aspekcie.

Zakłady bukmacherskie STS

Wady bukmachera STS:

- zaniżone kursy bukmacherskie na cześć egzotycznych wydarzeń
- brak możliwości gry bez podatku od gier losowych
- w niektórych przypadkach zbyt późne aktualizowanie oferty

Szybka rejestracja w STS bez dowodu

Jak widać, według bukmacherskich graczy ten operator zakładów sportowych ma zdecydowanie więcej zalet niż wad. Typerzy mają też nadzieję, że buk STS weźmie na poważnie ich zarzuty dotyczące zbyt niskich kursów bukmacherskich na część egzotycznych wydarzeń i poprawi swoją ofertę w tym zakresie, tak jak miało to miejsce w przypadku promocji dla stałych graczy.

FAQ: sekcja pytań i odpowiedzi

1️⃣ Jakie opinie wśród graczy ma STS?

Opinie obstawiających o operatorze zakładów sportowych STS w przeważającej większości są bardzo dobre. Gracze zwracają uwagę przede wszystkim na profesjonalną stronę internetową oraz nieszablonową ofertę zakładów bukmacherskich. 

2️⃣ Jakie opinie wśród ekspertów ma STS?

Uwagę profesjonalistów skupia bogata oferta zakładów bukmacherskich, która obejmuje nie tylko klasyczne typy pre-match (przedmeczowe), ale także zakłady LIVE oraz te zawierane ze sporym wyprzedzeniem czasowym, czyli tzw. zakłady długoterminowe. 

3️⃣ Czy STS jest bezpieczny?

Tak, odpowiedź na to pytanie jest niewątpliwie twierdząca. Posiada licencję Ministerstwa Finansów SC/12/7251/11-6/KLE/2011/5540/12 oraz jest spółką notowaną na GPW.

4️⃣ Jakie zalety i wady ma legalny bukmacher STS?

Największy polski operator zakładów sportowych STS pochwalić się może wieloma opiniami na swój temat. Zdecydowana większość komentarzy jest pozytywna, a negatywne głosy zdarzają się stosunkowo rzadko. Po stronie wad legalnego buka STS, według typerów, wymienić można praktycznie jedynie niskie kursy bukmacherskie na egzotyczne ligi.

do góry
Komentarze (1)
STS opinie
Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają zastosowanie polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi Google.
zdzichu
skomentowano ponad miesiąc temu
za rejestrację konta i zakład obiecali 200zł w bonusie po rejestracji konta z wymaganym kodem i zakładem wielu konsultantów wie o co chodzi z tą promocją. lepki kontakt w tej sprawie, dopraszanie sie o należny bonus trochę trwa ale może czegoś nie zrobiłem na koncie? bo to ma być bonus bez kasy?

Przeczytaj również

Może cię zainteresować

Inni czytali również

Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując przeglądanie witryny wyrażasz zgodę na postanowienia naszej polityki prywatności dotyczącej plików cookies.